Teilorei Sviftai jauns mīļotais? (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA, Reuters/Scanpix

Ārzemju bulvārprese vēsta, ka dziedātāja Teilore Svifta, kura nesen izšķīrās ar grupas «One Direction» dalībnieku Hariju Stailu, sākusi romantiskas attiecības ar britu mūziķi Edu Šīranu.

Kā ziņo aculiecinieki, Teilore un Eds kādu brīdi jau ir tikušies – pagājušajā pavasarī. Starp abiem jauniešiem izveidojusies īpaša saikne, kas bija jūtams laikā, kad abi strādāja pie dziesmas «Everything Has Changed».

Balvu pasniegšanas ceremoniju «BRIT Awards», kura norisinājās pagājušajā nedēļā, Svifta un Šīrans pavadījuši kopā. Teilore uzaicinājusi Edu pie sevis uz viesnīcas numuriņu, kur abi kopā pavadījuši laiku līdz četriem rītā.

Atgādinām, ka Teilore Svifta nu jau bijusi attiecībās ar daudziem slaveniem puišiem - Džo Džonasu, Teiloru Lotneru, Džonu Maijeru, Koriju Monteitu, Tobiju Hemingveju, Džeiku Gilenhālu, Zaku Efronu, Garetu Hedlundu, Ediju Redmanu, Hariju Stailu un Konoru Kenediju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu