NME: Labākā grupa ir «Biffy Clyro», sliktākā - «One Direction» (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @NME

27.februārī svinīgā ceremonijā «The Troxy» koncertzālē Londonā tika paziņoti ikgadējie britu mūzikas žurnāla NME balvas ieguvēji. Par labāko britu grupu atzīta skotu postgrandža apvienība «Biffy Clyro», savukārt par sliktāko - britu/īru puišu popgrupa «One Direction». Savukārt Mančestras grupas «The Smiths» agrākajam ģitāristam Džonijam Marram (Johnny Marr) tika piešķirta mūzikas žurnāla NME «Dievišķā ģēnija balva».

Balva Marram pasniegta divas dienas pēc pirmā soloalbuma «The Messenger» nākšanas klajā.

«Domāju, ka tas vienlaikus ir nopietni, jautri un smieklīgi, ka iegūstu šādu balvu,» viņš izteicies.

«Esmu iecerējis nākotnē vienkārši slinkot.»

Marrs ceremonijā uzstājās ar «The Rolling Stones» ģitāristu Roniju Vudu, izpildot klasisko «The Smiths» dziesmu «How Soon Is Now?».

Tikmēr «The Rolling Stones», kas pagājušajā gadā nosvinēja 50.jubileju, no četrām nominācijām ieguva divas balvas - «labākā koncertgrupa» un «labākā muzikālā filma».

Par labāko solomākslinieci atzīta Florense Velša (Florence Welch), par labāko starptautisko grupu «The Killers», savukārt debijas balvu ieguva grupa «Palma Violets».

Uzvarētāju saraksts www.nme.com

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu