«Grammy» veicina «Mumford & Sons» atgriešanos ASV topa augšgalā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien notikusī ikgadējā «Grammy» balvu ceremonija veicinājusi vairāku nominantu albumu pārdošanu. Galvenie ieguvēji šonedēļ ir Londonas folkroka apvienība «Mumford & Sons», kas atgriezusies «Billboard 200» topa 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Babel» pārdots 185 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Izlase «2013 Grammy Nominees» šonedēļ numur 2 (88 000).

Ceremonijas izskaņā uz skatuves kāpa Riana, Bruno Marss (Bruno Mars), Stings, Deimiens un Zigijs Mārleji, lai pieminētu regeja karali Bobu Mārleju (Bob Marley). Šī uzstāšanās veicinājusi Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa jaunākā albuma tirdzniecību. «Unorthodox Jukebox» pakāpies no 8. uz 3. vietu (86 000).

Arī popkantri dziedātāja Teilore Svifta ar albumu «Red» pakāpusies no 12. uz 4. pozīciju.

Uz augšu kāpuši arī «The Lumineers», «Maroon 5» u.c. «Grammy» nominantu albumi.

Pagājušās nedēļas līdera - amerikāņu dziedoņa un aktiera Džoša Grobana (Josh Groban) jaunais albums «All That Echoes» šonedēļ noslīdējis uz 5. vietu (72 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 12%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu