Rīgā būs konferences «Tallinn Music Week» vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.februārī «Palladium» koncertzālē norisināsies Baltijas vērienīgākā pilsētas festivāla un mūzikas industrijas konferences «Tallinn Music Week» vakars, kurā uzstāsies vietējie un ārvalstu mūziķi, informē «Positivus Music» pārstāve Maija Anna Ludbārža. Rīgā koncertēs populārā igauņu alternatīvā roka trio «Sibyl Vane», melodiskais Argo Vals, kā arī atzītā pašmāju poproka apvienība «Astro’n’out».

Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls «Tallinn Music Week», kas tiks rīkots jau piekto reizi, šoreiz Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notiks no 4. līdz 6. aprīlim. Šis mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies «Ewert and The Two Dragons», «Instrumenti» un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm šogad koncertēs 230 dažādu žanru mākslinieki no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Koncertzālē «Palladium» rīkotā pasākumā apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt pašreiz aktuālākās Igaunijas un Latvijas grupas. Igauņu daudzsološā alternatīvā roka, blūza un popa grupa «Sibyl Vane» Latvijas klausītājiem jau pazīstama kā ASV alternatīvās mūzikas smagsvaru «Garbage» koncerta iesildītāji un «Positivus» festivāla dalībnieki. Pērnā gada novembrī Latvijas neatkarīgās mūzikas apgāds «I Love You Records» izdeva grupas debijas albumu «Love, Holy Water and TV».

Vakara gaitā uz koncertzāles skatuves debitēs igauņu minimālistiskās elektronikas mūziķis Argo Vals ar grupu, kurš Igaunijā pazīstams kā viens no šā žanra daudzsološākajiem māksliniekiem. Pērn izdodot savu ilgi gaidīto debijas albumu «Tsihcier», talantīgais komponists tagad iekļaujams Igaunijas pieprasītāko jauno izpildītāju sarakstā.

Ieeja pasākumā būs bez maksas, iepriekš piesakoties ielūgumiem «tmw.positivusfestival.com».

tmw.positivusfestival.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu