Džoša Grobana laiks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziedoņa un aktiera Džoša Grobana (Josh Groban) jaunais albums «All That Echoes» šonedēļ iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais albums pārdots 145 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Šis ir dziedātāja trešais numur 1, kas seko 2007. gada «Noel» un 2003. gada platei «Closer». 2010. gada albums «Illuminations» startēja 4. vietā.

Kopumā Grobans ASV ir pārdevis 21,7 miljonus albumu. Iespaidīgi!

Kantri mūzikas zvaigznes Tima Makgrova (Tim McGraw) albums «Two Lanes of Freedom» šonedēļ ir 2. vietā. Pārdoti 107 000 eksemplāru.

Trešajā vietā kārtējā aktuālo hitu izlase «Now 45» (87 000)

Britu folkroka apvienība «Mumford & Sons» ar savu aktuālo albumu «Babel», pateicoties pārliecinošam sniegumam «Grammy» ceremonijā, atkal topā kāpj uz augšu. Šonedēļ kāpums no 7. uz 4. vietu (54 000).

Eksperti prognozē, ka «Grammy» iespaids būs jūtams arī jaunnedēļ un «Babel» varētu atgriezties 1. vietā.

«Grammy» veicinājis arī Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) ierakstu tirdzniecību. Albums «Unorthodox Jukebox», pateicoties Bobam Mārlejam veltītajam priekšnesumam ceremonijā, atrodas 8. vietā.

Itālijas operas zvaigznes Andrea Bočelli (Andrea Bocelli) albums «Passione» numur 5, savukārt pagājušās nedēļas līdera - kanādiešu pusaudžu zvaigznes Džastina Bībera (Justin Bieber) akustiskais albums «Believe Acoustic» numur 6.

Kristiešu popmetāla apvienība «Red» ar plati «Release the Panic» (41 000) kā jaunums numur 7, bet amerikāņu alternatīvā roka apvienība «Coheed and Cambria» ar «The Afterman: Descension» ir jaunums 9. vietā (41 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 15%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu