Bruno Marss tuvojas Marsam (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Havajiešu dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars) šonedēļ triumfējis gan Apvienotās Karalistes albumu, gan singlu topā, ziņo ārvalstu prese.

Atgādinām: kā producentu grupas "The Smeezingtons" dalībnieks Bruno Marss ir savulaik strādājis kopā ar dziedātājiem Flo Rida un Cee Lo Green, kā arī grupu "Sugarbabes" un reperi B.o.B, ar kuru kopīgi ierakstītā dziesma "Nothin' On You" pagājušogad guva labus panākumus.

Singlu konkurencē Bruno Marss saglabājis 1. vietu ar aktuālo dziesmu "Grenade", savukārt albumu topā ar savu debijas plati "Doo-Wops & Hooligans" spējis nostumt no 1. vietas Barbadosas R&B zvaigzni Rianu (Rihanna), kuras "Loud" šonedēļ noslīdējis uz 2. pozīciju.

Jāpiebilst - Havaju salās dzimušais dziedātājs Bruno Marss atklājis, ka labprāt sadarbotos arī ar amerikāņu soulmūzikas zvaigzni Ališu Kīzu. "Es arvien saku, ka vēlos strādāt kopā ar Ališu Kīzu. Viņa man iedveš dziļu cieņu. Es esmu liels viņas fans, tam, kā viņa sevi pasniedz, viņas lieliskajai mūzikai un viņas meistarībai," atklāja dziedātājs.

Marss vēlētos sadarboties arī ar kādu rokmūzikas grupu un īpaši vēlētos ierakstīt kādu dziesmu kopā ar apvienības "White Stripes" līderi Džeku Vaitu.

"Es labprāt sadarbotos ar Džeku Vaitu, protams, Kanje Vests un "Kings Of Leon" būtu jautri!

Esmu arī Lielbritānijas Jessie J un "The Saturdays" liels fans," piebilda mūziķis.

Kadrs no dziesmas "Bigger Than Us" video
Kadrs no dziesmas "Bigger Than Us" video Foto: Publicitātes foto

Augstākais jaunpienācējs singlu topā ir BBC "Sound of 2008" pirmā vieta - dziedātāja Adele ar dziesmu "Rolling In The Deep". P Diddy atgriešanās singls "Coming Home" debitē 4.vietā, bet Britnijas Spīrsas (Britney Spears) jaunā dziesma "Hold It Against Me", kas vienas nedēļas laikā kļuvusi par hitu, nonākot "Billboard" singlu topa pirmajā vietā, britu salās debitē 7. vietā.

Albumu Top3 spējusi ielauzties jaunā Rietumlondonas rokgrupa "White Lies", kuras otrais studijas albums saucas "Ritual".

Top 10 singli

1. Bruno Mars – 'Grenade'

2. Adele – 'Rolling In The Deep'

3. Jessie J – 'Do It Like A Dude'

4. Diddy Dirty Money – 'Coming Home'

5. Wretch 32 featuring L – 'Traktor'

6. Britney Spears – 'Hold It Against Me'

7. Rihanna featuring Drake – 'What's My Name'

8. Aggros Santos featuring Kimberly Wyatt – 'Like U Like'

9. Katy B featuring Ms Dynamite – 'Lights On'

10. JLS – 'Eyes Wide Shut'

Top 10 albumi:

1. Bruno Mars – 'Doo-Wops & Hooligans'

2. Rihanna – 'Loud'

3. White Lies – 'Ritual'

4. Plan B – 'The Defamation Of Strickland Banks'

5. Ellie Goulding – 'Lights'

6. Cee Lo Green – 'The Lady Killer'

7. Tinie Tempah – 'Disc-Overy'

8. Adele – '19'

9. Eliza Doolittle – 'Eliza Doolittle'

10. Rumer – 'Seasons Of My Soul'

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu