Slavenību dārgākās kāzas. TOP 10 (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kāzu diena ir īpašs notikums jebkura pāra dzīvē. Izdevumi var sasniegt tūkstošus, ja nepieciešams maksāt par kāzu kleitu, citiem tērpiem, ielūgumiem, gredzeniem, notikuma vietu, fotogrāfu utt. Ir pašsaprotami, ka negribas taupīt tik nozīmīgam dzīves notikumam.

Cik maksā sapņu kāzas? Daudziem vidusmēra pāriem kāzas izmaksā aptuveni 25 – 30 tūkstošus ASV dolāru. Slavenības nav vidusmēra cilvēki, viņu kāzās 30 tūkstošus dolāru vērts, iespējams, ir vien ielūguma ārējais vāks. Var jau būt, ka tas ir pārspīlēti, tomēr summas, kuras tiek iztērētas viņu kāzām, par pretējo neliecina.

TOP 10 slavenību dārgākās kāzas

10. Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa – 2000. gada 18. novembris

Šķiet, ka aktieris Maikls Duglass samaksāja aptuveni 60 tūkstošus ASV dolāru par katru gadu, kuru bija vecāks par līgavu Ketrīnu Zetu-Džounsu - kopā 25 gadu starpība Maiklam Duglasam izmaksāja 1,5 miljonus dolāru vērtas kāzas. Duglass pasūtīja 40 dalībnieku kori no Velsas, lai godinātu sievas izcelsmi, servēja omārus un pasniedza kāzu torti 10 kārtās. Nav slikti aktierim, kurš ieguva Kinoakadēmijas balvu, kad Ketrīna Zeta-Džounsa vēl bija aptuveni 6 gadus veca.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta - Džounsa
Maikls Duglass un Ketrīna Zeta - Džounsa Foto: Reuters/Scanpix

9. Džeimijs Hinss un Keita Mosa – 2011. gada 1. jūlijs

Tērpušies izsmalcinātās dizaineru drēbēs, Džeimijs Hinss un Keita Mosa stājās laulībā Londonā, kur viesus priecēja pat kristāla šampanieša strūklaka. Pārim kāzas izmaksāja 1,6 miljonus ASV dolāru.

Džeimijs Hinss un Keita Mosa
Džeimijs Hinss un Keita Mosa Foto: AP/Scanpix

8. Sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs – 2005. gada 21. decembris

2005. gadā Anglijā tika legalizētas viendzimuma laulības. Dziedātājs Eltons Džons plānus garumā nevilka un apprecēja partneri Deividu Fērnišu tajā pašā dienā. Pāra kāzas izmaksāja 1,75 miljonus ASV dolāru, tomēr tas bija nieks, salīdzinot ar viņu mīlestību.

Sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs
Sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs Foto: Reuters/Scanpix

7. Džordans Bretmans un Kristīna Agilera – 2005. gada 19. novembris

Džordanam Bretmanam bija jāsniedz Agilerai viss, ko dumpiniece vēlas. Pāra kāzas 2005. gadā izmaksāja 2 miljonus ASV dolāru, un no tiem 80 tūkstoši dolāru tika iztērēti Agileras kāzu kleitai. Diemžēl kāzas nesaturēja pāri kopā, un 2010. gadā laulība tika šķirta.

Džordans Bretmans un Kristīna Agilera
Džordans Bretmans un Kristīna Agilera Foto: Reuters/Scanpix

6. Marks Mezvinskis un Čelsija Klintone – 2010. gada 31. jūlijs

Pāris kāzām iztērēja 2 miljonus ASV dolāru. Laulību ceremonija notika Ņujorkā, un lēš, ka pāris par kāzu ziediem vien iztērējis 500 tūkstošus dolāru, savukārt 200 tūkstošus dolāru drošībai nepieciešamajām lietām.

Marks Mezvinskis un Čelsija Klintone
Marks Mezvinskis un Čelsija Klintone Foto: AP

5. Pols Makartnijs un Hetere Milza – 2002. gada 11. jūnijs

Pols Makartnijs par kāzām Īrijā iztērēja 3 miljonus ASV dolāru. Tajās viesi varēja baudīt veģetārus ēdienus un skatīties gaismu šovu. Pāris ir šķīries. Pārfrāzējot Pola dziesmu - «viņa mīlestība nedarīja labu».

Pols Makartnijs un Hetere Milza
Pols Makartnijs un Hetere Milza Foto: AP/Scanpix

4. Fransuā Anrī Pino un Selma Hajeka – 2009. gada 25. aprīlis

Franču miljardieris Fransuā un meksikāņu aktrise Selma kāzām iztērēja 3,5 miljonus ASV dolāru. Viesus priecēja īru grupas «U2» dziedātājs Bono.

Fransuā Anrī Pino un Salma Hajeka
Fransuā Anrī Pino un Salma Hajeka Foto: RIA Novosti/Scanpix

3. Toms Krūzs un Keitija Holmsa – 2006. gada 18. novembris

Keitija Holmsa izdzīvoja pasaku reālajā dzīvē, precoties Itālijas pilī. Krūzam kāzas izmaksāja 3,5 miljonus ASV dolāru. Milzīgu daļu izdevumu prasīja platīna un dimantu laulības gredzeni. Kāzu ceremonijas laikā plūda sarkanvīns un šampanietis.

Toms Krūzs un Keitija Holmsa
Toms Krūzs un Keitija Holmsa Foto: Reuters/Scanpix

2. Kriss Hamfrijs un Kima Kardašjana – 2011. gada 20. augusts

Pāra kāzas izmaksāja 6 miljonus ASV dolāru, tomēr laulība ilga vien 72 dienas. Kimu Kardašjanu kāzu dienā rotāja 10 miljonus vērtas rotaslietas. Nu Kima jau gaida repera Kanjes Vesta bērniņu.

Kriss Hamfrijs un Kima Kardašjana
Kriss Hamfrijs un Kima Kardašjana Foto: AP/Scanpix

1. Princis Viljams un Ketrīna Midltone – 2011. gada 29. aprīlis

Kad princis Viljams bildināja Midltoni un solīja viņu padarīt par princesi, viņš nejokoja. Kāzas izmaksāja aptuveni 34 miljonus ASV dolāru. Liela daļa šīs summas tika iztērēta apsardzei, un tas nav nekāds brīnums, jo runa tomēr ir par nākamo Anglijas karali un karalieni.

Princis Viljams un Ketrīna Midltone
Princis Viljams un Ketrīna Midltone Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu