Pirmo reizi Latvijā «LUKOIL» piedāvā vislielākās atlaides degvielai (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

1.februārī kompānija «LUKOIL Baltija R» sāk jaunu projektu «Cash & Drive» (tulkojumā «Maksā skaidrā naudā un brauc»).

Pirmo reizi degvielas uzpildes stacijās norēķiniem tiks pieņemta tikai skaidra nauda, no kuras tiks piedāvātas fiksētās atlaides 3,5 santīmu apmērā par katru degvielas litru, turklāt tas tiks veikts, nepiedaloties dažādās lojalitātes programmās un neizmantojot atlaižu kartes.

Šobrīd šī ir rekordaugsta atlaide degvielai Latvijā.

Bankas un atlaižu kartes netiks pieņemtas.

No 1.februāra šādā režīmā darbu sāk «LUKOIL» degvielas uzpildes stacijas Rīgā, Dārzciema ielā 64a un Mūkusalas ielā 78.

Pirmo reizi LUKOIL «Cash & Drive» degvielas uzpildes stacijas sāka darboties 2012.gadā Lietuvā. «Mēs saņēmām pozitīvas atsauksmes no autovadītājiem,» saka «LUKOIL Baltija R» valdes priekšsēdētājs Ignas Jurkonis. Degvielas tirdzniecība uzpildes stacijās «Cash & Drive» Lietuvā pastāvīgi pieaug. Mūsu klienti ir priecīgi ieekonomēt, pērkot degvielu, savukārt mēs, ieekonomējot uz bankas transakcijām, varam viņiem šo iespēju piedāvāt. Jāatzīmē, ka korporatīvo klientu kartes tiks apkalpotas tāpat kā iepriekš, ņemot vērā parastos līguma nosacījumus.

Degvielas uzpildes stacijas «Cash & Drive» ir ļoti pieprasītas. Tās ar panākumiem strādā Viļņā, Panevēžā un Kauņā. Tagad mēs šo virzienu attīstām Latvijā un Igaunijā.

Mēs ceram, ka šis jauninājums patiks mūsu klientiem un nākotnē mēs varēsim paplašināt «Cash & Drive» tīklu visā Latvijā.

SIA «LUKOIL Baltija R» tika izveidota 1993.gada 21.jūnijā. Šodien «LUKOIL Baltija R» ir viena no vadošajām kompānijām, kuras strādā Latvijas naftas produktu vairum un mazumtirdzniecības tirgū. Uzņēmumam pieder viena naftas bāze un 55 degvielas uzpildes stacijas, no kurām 32 stacijas ir aprīkotas ar moduļiem auto gāzes tirdzniecībai. Kompānijā strādā vairāk nekā 450 darbinieku.

Foto: Reklāmas foto
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu