Štromberga treneris Ivo Lakučs spīdzina sporta auto (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divkārtējā Latvijas Olimpisko spēļu čempiona BMX sacensībās Māra Štromberga treneris Ivo Lakučs izmēģinājis asākas izjūtas TV raidījuma «Ātruma cilts» sadaļā «Iedo' izbraukt», kur ar sporta mašīnu traucies pa trasi. Par izjūtām ātrumtrasē Ivo teic: «Tas bija liels pārsteigums!»

BMX treneris Ivo Lakučs sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka, dodoties uz raidījuma filmēšanu, nemaz negaidīja, ka būs arī jābrauc ar auto: «Man tas bija liels pārsteigums, es nebiju gatavs. Nebiju pamodies. Te pēkšņi jāsēžas pie stūres un jābrauc kā sportistam.»

Ivo Lakučs un Māris Štrombergs
Ivo Lakučs un Māris Štrombergs Foto: LETA

Ivo ieguva otro vietu, ierindojoties labāko rezultātu sarakstā uzreiz aiz profesionālās autobraucējas Karlīnas Štālas, arī tas patīkami pārsteidzis Štromberga treneri.

Pats brauciens Lakučam ļoti paticis. Viņš jutis adrenalīnu, kuru piedzīvo, arī traucoties ar BMX divriteni. Viņaprāt, tas, ka ir pieredze, braukājot ar velosipēdu, palīdzēja iegūt tik labus rezultātus: «Viennozīmīgi palīdzēja. Arī braucot ar BMX, ir jāievēro konkrētas trajektorijas, jāredz spraudziņas, pa kurām var izbraukt.»

Piedzīvotais Ivo joprojām palicis spilgti atmiņā: «Vēl tagad, kad piesēžos pie sava auto stūres, atceros, kā es braucu ātrumtrasē. Tā bija pirmā reize, kad varēju mašīnu tā paspīdzināt. Tiešām laba sajūta pēc brauciena. Guvu arī kaut kādas pirmās iemaņas.»

Par spīti pozitīvajām emocijām, Lakučs tomēr neredz sevi profesionāli nodarbojoties ar autosportu: «Profesionāli diez vai, bet šādā izklaides veidā noteikti gribētu vēlreiz braukt.»

Ivo Laučs iesaka arī citiem auto braucējiem izmēģināt braucienu pa ātrumtrasi.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu