Vārtsargs Holts dzied kopā ar "Dzelzs vilku" (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Hokeja kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts sadarbībā ar grupu "Dzelzs vilks" apvienojies muzikālā projektā "Atbalstīsim Dinamo - piepildīsim Arēnu!", kopīgi ar grupu izpildot divas dziesmas.

Janvāra otrajā pusē "Narvesen" veikalos visā Latvijā būs iespēja iegādāties albumu, kurā būs iekļauta gan agrāk radītā grupas "Dzelzs vilks" fanu dziesma "Dinamo", tostarp mazāk pazīstamā versijā kopā ar grupu "Auļi", gan arī tādas jaunas kompozīcijas kā "Fight Song" un "Adrenaline", kuru iedziedāšanā piedalījies arī Holts, informē sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Betjāne.

Kopā ar oriģināldziesmām albumā būs iekļauta arī īpaši aiz okeāna populārās Kolbijas Kalei dziesmas "Realize" Holta un "Dzelzs vilka" romantiski izpildītā versija.

Kopš Jaunā gada "Narvesen" veikalos norisinās kampaņa "Atbalstīsim Dinamo - piepildīsim Arēnu!", kuras laikā tiek piedāvāts arī Holta un grupas "Dzelzs vilks" muzikālais kopprojekts.

Albums "Narvesen" veikalos nonāks pēc neilga laika, taču jau tagad, pērkot biļetes uz "Dinamo" mājas spēlēm "Narvesen" veikalos, katrs var piedalīties loterijā un laimēt gaidāmo albumu.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu