Loenu apsūdz Elizabetes Teilores rokassprādzes nozagšanā (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Skandalozo dziedātāju un aktrisi Lindsiju Loenu atkal skārušas nepatikšanas – šoreiz Lindsiju apsūdz Elizabetes Teilores rokassprādzes zādzībā.

Aktrise Lindsija Loena nesen filmā «Liza un Diks» atveidoja mirušās Elizabetes Teilores tēlu. Pirms filmēšanas sākuma Elizabetes Teilores medmāsa iedevusi Lindsijai nelaiķa zvaigznes rokassprādzi, taču tā ir pazudusi.

«Elizabete iedeva medmāsai rokassprādzi, kas viņai ļoti daudz nozīmējusi. Lindsijai rokassprādze iepatikās uzreiz, kā viņa to ieraudzīja, un viņa visu laiku nevarēja beigt par to sajūsmināties.

Pēc neilga laika rokassprādze pazuda no medmāsas mājām un todien mājā bija viesojusies Lindsija Loena.

Sākumā medmāsa domāja, ka Lindsija rokassprādzi aizmirsusi noņemt, tomēr pēc telefona sarunas, viedoklis krasi mainījās. Lindsija zvērēja, ka nav ņēmusi rokassprādzi un kategoriski noliedza, ka viņai tā jebkad patikusi.»

Lindsija Loena, atveidojot Elizabeti Teilori
Lindsija Loena, atveidojot Elizabeti Teilori Foto: AP/Reuters/Scanpix

Bulvārpreses informācijas avots vēsta, ka medmāsa esot pateikusi Lindsijai, ka dod nedēļu laika rokassprādzes atdošanai, citādi viņa dosies uz policiju. Rokassprādzi Lindsijas asistents nogādāja pie medmāsas, savukārt pari Loena nosūtījusi īsziņu: «Elizabete Teilore būtu ļoti uztraukta par jūsu uzvedību.»

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu