Pasaulē nākusi Anša Bogustova meitiņa Sofija (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

LTV žurnālists Ansis Bogustovs ar sievu Jolantu pagājušā gada nogalē sagaidījis pasaulē nākam ceturto bērniņu – meitu Sofiju.

Pagājušā gada 28. decembris kļuvis par priecīgu dienu LTV žurnālista Anša Bogustova ģimenei, jo viņa sievai Jolantai piedzimis ceturtais bērns ģimenē – meita Sofija. «Forša meitene,» teic Ansis, atklājot, ka telefona sarunas laikā mazo meitu tur rokās.

Foto: LETA

Mazo Sofiju Bogustovs mīļi dēvē par «trešo peciņu» un ceturto bērniņu. Sofija kļuvusi par māsu Ritai, Martai un vienīgajam dēlam Dāvim. Ansis atklāj, ka tikko dzimusī meita, visticamāk, ir pēdējais bērns plašajā ģimenē. Savukārt vārdu šoreiz izvēlējusies sieva, jo iepriekšējo bērnu vārdus devis Ansis.

«Sievai bija sajūta, ka viņa ir Sofija, un es neatļāvos iebilst.

Turklāt sengrieķu valodā Sofija nozīmē gudrība. Pagaidām izskatās, ka būs blondīne, un iespējams, ka gudriniece. Ko vēl vairāk tēvs var vēlēties?»

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Bogustovu ģimeni!

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu