Pēc traģiskās apšaudes no radio izņem Ke$has dziesmu (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc traģiskās apšaudes skolā ASV pilsētā Ņūtaunā daudzas radiostacijas no rotācijas izņēmušas provokatīvo amerikāņu popmūzikas sirēnas Kešas (Ke$ha) singlu «Die Young» («Mirt jaunam»), ziņo ārvalstu prese. Pati Keša par šādu radio rīcību nav sašutusi, tieši otrādi, viņa apzinās, ka šis nav īstais laiks, lai klausītos šādu dziesmu.

25 gadus vecās dziedātājas jaunais hits bija viens no patlaban top3 spēlētākajiem skaņdarbiem ASV radio tīklā, taču pēc notikušās traģēdijas dziesma zaudējusi vismaz 19 miljonus klausītāju.

Savā mikroblogu vietnē «Twitter» profilā Keša ierakstījusi, ka saprot, kāpēc radio tā rīkojies. Šobrīd šāda dziesma ir nepiemērota.

Kešas (Kesha Rose Sebert) otrais studijas albums «Warrior» (RCA Records) klajā laists decembra sākumā (skat. albuma apskatu).

Atgādinām, ka piektdien ASV Konektikutas štata Sendihukas sākumskolā 20 gadus vecais Ādams Lanza nogalināja sešus pieaugušos un 20 bērnus.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu