«Mumij Troļļ» solists pa Rīgas ielām vizinās mersedesā (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Domenikss" arhīvs

Populārās Krievijas rokgrupas «Mumij Troļļ» solists Iļja Lagutenko ar ģimeni - sievu topmodeli Annu Žukovu un abām meitiņām pagājušās nedēļas nogalē ieradās Rīgā, lai šeit pavadītu ziemas brīvdienas. Viesojoties Latvijā, Lagutenko pa Rīgas un Jūrmalas ielām vizināsies «Mercedes-Benz» E-klases automašīnā.

«Mumij Troļļ» solists Iļja Lagutenko jau ilgus gadus ir iecienījis atpūtu Rīgā un Jūrmalā. Viņam šeit pieder nekustamie īpašumi, kuros Lagutenko atpūšas kopā ar ģimeni, bet savulaik 2004. gadā grupas dziedātājs kļuva pat par firmas «Lisa Baltija» līdzīpašnieku.

Foto: "Domenikss" arhīvs

Tradicionāli arī šīs ziemas brīvdienas un svētkus «Mumij Troļļ» līderis ar saviem mīļajiem cilvēkiem pavadīs Latvijā.

Pa galvaspilsētas un Jūrmalas ielām Lagutenko manīts braucam ar E klases «Mercedes-Benz». Lai Krievijā populārais skatuves mākslinieks justos droši un komfortabli uz Latvijas ceļiem, viņš izvēlējies spēkratu, kas ir biznesa klientu etalons. Iļjam Lagutenko auto nodrošina SIA «Domenikss», kas ir «Daimler Mercedes-Benz» ģenerālpārstāvis Latvijā.

Foto: "Domenikss" arhīvs
Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu