Britnija pelna visvairāk (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Popmūzikas dziedātāja Britnija Spīrsa (Britney Spears) atzīta par visvairāk pelnošo sievieti mūzikas industrijā 2012. gadā, nopelnot 40 miljonus ASV dolāru par aizvadītajiem koncertiem, pārdotajiem albumiem un darbību TV.

Britnija Spīrsa būtiski palielināja savu ienākumus, noslēdzot līgumu ar ASV TV šovu «The X Factor», sākot darbu kā šova žūrijas pārstāve. Papildus tika popularizēts Britnijas 2011. gada albums «Femme Fatale», kurš tika sertificēts ar platīna disku.

Teilore Svifta, kuras albums «Red» kļuva par vienu pārdotākajiem ierakstiem 2012. gadā, ierindojas «Forbes» pelnošāko mākslinieku otrajā vietā. Sviftas ienākumi veido 35 miljonus dolāru, pārdodot 1,2 miljonus albuma kopiju jau pirmajā nedēļā, un ir noskaidrots, ka Teilore par vienas nakts koncertu saņem 1 miljonu dolāru.

Top desmitniekā ierindojas arī Riana (Rihanna), Lēdija Gāga (Lady Gaga) un Keitija Perija (Katy Perry). Adele un Bejonsē (Beyonce) arī tikušas pelnošāko sieviešu sarakstā, par spīti tam, ka nav ierakstījušas jaunu albumu vai koncertējušas 2012. gadā. Nākamajā gadā Bejonsē sarakstā varētu būt augstākā vietā, jo nesen noslēdza 31 miljonu dolāru vērtu līgumu ar «Pepsi» kompāniju. Bejonsē piedalīsies «Pepsi» reklāmās, un viņas seja tiks atainota uz limonādes bundžām. Par to kompānija «Pepsi» apmaksās Bejonsē 2013. gada koncerttūri un reklāmas kampaņas viņas nākamā gada albumam.

«Forbes» 2012. gada pelnošāko sieviešu mūzikas industrijā Top 10

10. Šakira (Shakira) – 12 miljoni dolāru

9. Madonna – 18 miljoni dolāru

8. Sade – 20 miljoni dolāru

7. Adele – 22 miljoni dolāru

6. Bejonsē (Beyonce) – 25 miljoni dolāru

5. Keitija Perija (Katy Perry) – 28 miljoni dolāru

4. Lady Gaga – 32 miljoni dolāru

3. Riana (Rihanna) – 33 miljoni dolāru

2. Teilore Svifta (Taylor Swift) – 35 miljoni dolāru

1. Britnija Spīra (Britney Spears) – 40 miljoni dolāru

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu