Šovakar Ziemassvētku labdarības koncerts «Betlēmes zvaigzne»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar plkst.19 Rīgas Domā norisināsies ikgadējais Ziemassvētku labdarības koncerts «Betlēmes zvaigzne», informēja labdarības akcijas «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» sabiedrisko attiecību konsultante Maija Trikule.

Koncertā kopā ar fonda «Nāc līdzās!» laureātiem - talantīgiem bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām no dažādām Latvijas vietām - uzstāsies Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele, Jānis Apeinis un Guntars Runģis, dziedātāji Ieva Sutugova, «Goran Gora», Emīls Balceris, Nikolajs Puzikovs, Antra Stafecka, aktrise Marija Bērziņa, mūziķis Kārlis Auzāns ar «Nepieradinātā folka grupu» un koris «Balsis» Inta Teterovska vadībā. Muzikālo pavadījumu izpildīs orķestris Aigara Grāvera vadībā, kurš ir arī koncerta dziesmu aranžētājs.

Kā pastāstīja Trikule, labdarības akcijas laikā, «Nāc līdzās!» laureātiem sadarbojoties ar profesionāliem skatuves māksliniekiem, ir tapis trešais mūzikas albums «Nāc līdzās Ziemassvētkos», kā arī izveidots pirmais «Nāc līdzās!» fotokalendārs 2013.gadam - «Viena diena Kolkā». Kā dziesmu albumu, tā kalendāru koncerta laikā apmeklētāji varēs iegūt savā īpašumā par ziedojumiem. Albumu un kalendāru būs iespējams iegādāties arī fonda labdarības tirdziņā tirdzniecības centrā «Spice Home» līdz 23.decembrim.

Tāpat labdarības akcijas «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» laikā daudzi savās pasta kastītēs saņems bērnu zīmētās Ziemassvētku apsveikumu kartītes, kopumā pusmiljonu, kuras tie varēs sūtīt tālāk saviem draugiem. Visu kartīšu zīmējumu autori ir bērni un jaunieši no dažādām Latvijas speciālajām internātskolām, bērnu namiem un dienas aprūpes centriem. Kopumā no vairāk nekā 300 kartēm drukai tika izvēlētas 36.

Labdarības akcijas kopējais mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Ieņēmumi no koncerta biļetēm un akcijas «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» laikā savāktie ziedojumi tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai, radošās rehabilitācijas nometnes rīkošanai.

Koncerta režisors ir Valdis Pavlovskis, scenārija autors - Kārlis Anitens, bet pasākumu vadīs Bērziņa.

Visi skatuves mākslinieki piedalās projektā bez atlīdzības.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Rīgas Doma kasē un «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu