Rīgā Šimkus, Neiburgas un «Elvi/Dunian» koncerti (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šovakar plkst.18 kinoteātrī «Splendid Palace» īpaša koncertprogramma, kurā uzstāsies pianists Vestards Šimkus sadarbībā ar elektroniskās mūzikas duetu «Elvi/Dunian» un multimediju mākslinieci Katrīnu Neiburgu, informē rīkotāju pārstāve Iveta Bojāre. Biļetes uz šo koncertu iz izpirktas. Izpārdoti arī divi papildkoncerti, kas paredzēti 10. un 11. decembrī.

Kā norāda pianists, šis koncerts būs vispersoniskākā programma, kādu viņš jebkad ir spēlējis.

«Tas būs unikāls koncerts ne tikai man pašam, bet visai Latvijas kultūras telpai, jo līdz šim nevienā koncertā Latvijā akadēmiskās mūzikas pianists nav sadarbojies ar elektroniskās mūzikas pārstāvjiem. To visu pavadīs brīnišķīgas, krāšņas un izsmalcinātas video projekcijas,» stāstīja Šimkus.

Koncerts kinoteātrī «Splendid Palace» būs muzikālā projektā «Samsung Smart Sessions» šā gada koncertsērijas noslēguma pasākums. Šī vakara koncertam sekos arī papildkoncerti.

Pateicoties «Samsung» atbalstam, ikviens varēs internetā vērot trešo papildkoncertu, kas notiks otrdien, 11. decembrī. Koncerta tiešraides pieejas adrese tiks izziņota pirmdien, 10. decembrī.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu