Galahers vēlas uzstāties kopā ar «Blur» (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mūziķis Noels Galahers (Noel Gallagher) izteicis vēlmi uzstāties kopā ar saviem britpopa ziedu laika naidniekiem - «Blur» dalībniekiem Deimonu Olbārnu un Greiemu Koksonu. Nākamā gada martā bijušais «Oasis» ģitārists uzstāsies «Teenage Cancer Trust» labdarības koncertā Londonas Karaliskajā Alberta zālē.

Tajā pašā koncertā paredzēta arī Olbārna un Koksona uzstāšanās, un Galahers paudis vēlmi aprakt «Oasis» un «Blur» ilggadīgo kara cirvi un uzstāties kopā ar abiem mūziķiem.

«Vai mēs spēlēsim kopā? Es tā ceru,» sacīja Galahers.

Galaheru brāļi un «Blur» līderis deviņdesmitajos gados presē plaši ķengājās viens par otru, taču pēdējos gados Noels Galahers vairākkārt centies mīkstināt agrākos negludumus.

Galahers pat savu agrāko konkurentu Deimonu Olbārnu nodēvējis par lielisku mākslinieku, bet grupu konfliktu atzinis par muļķīgu.

«Skatoties tagad atpakaļ, tas bija patiešām muļķīgs strīds par divām diezgan sūdīgām popdziesmām [«Roll With It» un «Country House»]. Viņš ir lielisks mākslinieks. Mēs esam atšķirīgi. Es neesmu mākslinieks - man tas vienkārši nāk laukā. Viņš taisa ķīniešu operas un visādas tādas lietas. Viņa lokā ir daudz vairāk stīgu, nekā man jebkad būs,» sacīja Galahers.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu