Bijušais pieprasa no Šakiras 100 miljonus dolāru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Šakira šobrīd ir bērniņa gaidībās, taču viņai sagādā raizes bijušais draugs Antonio de la Rua, kurš pieprasa 100 miljonus dolāru par agrāk noslēgtu vienošanos.

Šakiras bijušais mīļotais Antonio de la Rua apgalvo, ka tad, kad bijis attiecībās ar dziedātāju, tika noslēgts savstarpējs līgums, kurš paredz Antonio tiesības uz daļu no Šakiras ienākumiem.

Antonio esot palīdzējis Šakirai iegūt jaunus atbalstītājus visā pasaulē un ievērojami palielinājis fanu bāzi, kura agrāk sastāvēja, galvenokārt, no latīņamerikāņiem. Lai to panāktu, de la Rua izmantojis tās pašas prasmes, kuras lika lietā tad, kad palīdzēja tēvam kļūt par Argentīnas prezidentu.

Antonio apgalvo, ka Šakira solījusi tiesības uz daļu no ienākumiem, kuri iegūti viņu partnerattiecību laikā, apmaiņā pret viņa mārketinga un uzņēmējdarbības prasmju pielietošanu.

Šakira ar Antonio de la Rua 2008. gadā
Šakira ar Antonio de la Rua 2008. gadā Foto: AP/Scanpix
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu