Fotoreportāža: RedFoo no dueta LMFAO «Arēnā Rīga» (63)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Amerikāņu deju mūzikas grupas «LMFAO» dalībnieks RedFoo kopā ar grupas biedriem - deju un šovmeņu grupu «Party Rockers Crew» svētdien, 2. decembrī, sniedza vitālu uzstāšanos «Arēnā Rīga». Kā novēroja TVNET, koncerts pulcēja vairākus tūkstošus jauniešu, kas nepaguruši dejoja, lēkāja un dziedāja līdzi lielākajiem LMFAO topu grāvējiem «Party Rock Anthem», «Sexy And I Know It», «Champagne Showers», «Sorry For Party Rocking» u.c.

Oficiāli pasākumam bijā jāsākas plkst.18, taču publika, kas ārā jau bija sastājusies garās rindās, ledus pilī tika ielaista vēlāk. Pirms vakara galvenās zvaigznes ar dīdžejsetiem uzstājās «Gustavito», «DjDzee» un dīdžeju apvienība «DanaiellMariash& Ivo N.B.C. Live».

Viens no pēdējā laika populārākajiem latviešu joku mūzikas duetiem «Bermudu divstūris» uzstājās pēc LMFAO. Kā vēsta grupas ieraksts tviterī, LMFAO esot atteikušies uzstāties pēc dzīvās grupas (lai arī «Bermudu divstūra» vienīgais dzīvais elements bija bungas).

«Vai jums patika, kā mūs iesildīja LMFAO?» pirms uzstāšanās iesaucas dalībnieks Biceps (vai Triceps).

Skatītāji sajūsmā! Izskanēja «Disko», pirmais hits «Labi» un citas dziesmas.

«Can I celebrate some shit?» «LMFAO» dalībnieks RedFoo šova laikā uzrunā publiku, demonstrēdams savas jaunākās sporta čības ar kuru palīdzību tiek popularizēta deju kustību shuffle. Kopumā LMFAO koncerts skaņas ziņā bija uzkrītoši jaudīgāks, skaļāks un krāšņāks par iesildītājiem. Tāds jau tiem iesildītājiem liktenis...

Atgādinām, ka «LMFAO» dalībnieka šovu ar iespaidīgām videoprojekcijām piedāvāja festivāls «Pestivals» un aģentūra «magicFIB» sadarbībā ar organizatoriem Igaunijā un Krievijā.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu