«Smokie» atgriežas Rīgā kopā ar simfonisko orķestri (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šovakar, 3.decembrī hallē «Arēna Rīga» koncertēs britu rokmūzikas leģendas, grupa «Smokie», izpildot savas dziesmas īpašā aranžējumā kopā ar Kauņas simfonisko orķestri, informē «Makroconcert Latvija» sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Keiša.

Pēc 38 radošās darbības gadiem «Smokie» joprojām aktīvi koncertē, dodas turnejās un bauda publikas mīlestību, izpildot par populārās mūzikas klasiku kļuvušās dziesmas «Living Next Door to Alice», «Oh, Carol»,«Needles and Pins», «Lay Back in the Arms of Someone», «Don't Play Your Rock 'N' Roll To Me», «Mexican Girl» un daudzas citas kompozīcijas.

Par spīti vairākām sastāva maiņām, «Smokie» veiksmes stāsts vijas cauri gadu desmitiem. Satikušies sešdesmito gadu beigās Jorkšīrā un sākumā izmēģinājuši gan dažādus mūzikas stilus, gan dažādus nosaukumus, «Smokie» parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju RAK, kas septiņdesmito gadu vidū grupai bruģēja ceļu uz hitparāžu virsotnēm. Smokie pirmais albums iznācis 1975.gadā, bet jaunākais - 2010.gadā.

Grupa apceļojusi teju visu pasauli, uzstājoties miljoniem skatītāju, ieguvusi neskaitāmus zelta un platīna diskus četru dekāžu garumā un ir viena no pasaulē populārākajām un pazīstamākajām muzikālajām apvienībām. Pēdējā Smokie sastāvā darbojas Terijs Atlijs (Terry Uttley), Maiks Krafts (Mike Kraft), Miks Makkonels (Mick McConnell), Stīvs Pinels (Steve Pinnell) un Mārtins Bulards (Martin Bullard).

Šī nav pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā, un visas iepriekšējās uzstāšanās reizes vienmēr guvušas lielisku publikas atsaucību. Koncertā dzirdēsim gan Smokie zelta fondu – visu laiku populārākās kompozīcijas, gan, iespējams, kādus muzikālus jaunumus.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. To cena no 15 Ls.

Biļetes šeit

Ieeja pasākumā no plkst. 18:15

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu