«Arēnā Rīga» šovakar RedFoo no dueta LMFAO (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no pasaulē aktuālākajām un pieprasītākajām amerikāņu deju mūzikas grupām «LMFAO», dalībnieka RedFoo personā, svētdien, 2. decembrī sniegs šovu «Arēnā Rīga», informē pasākuma rīkotāju pārstāvis Aivars Līpenītis.

Vairāku balvu ieguvēji, hitu «Party Rock Anthem», «Sexy And I Know It», «Champagne Showers», «Sorry For Party Rocking» un citu skaņdarbu autori, deju kustības shuffle popularizētāji - duets «LMFAO» 2012. gadā savas pagaidām vienīgās turnejas «Sorry For Party Rocking Tour» ietvaros apceļojis visu pasauli.

2. decembrī, nedaudz vairāk kā divus mēnešus pēc paziņošanas par gaidāmo grupas izjukšanu, uzstāsies Latvijā – «Arēnā Rīga», grupu pārstāvot galvenajam dalībniekam RedFoo ar grupas biedriem «Party Rockers Crew».

«LMFAO» šovu ar iespaidīgām videoprojekcijām un pirotehniku piedāvā festivāls «Pestivals» un aģentūra «magicFIB» sadarbībā ar organizatoriem Igaunijā un Krievijā.

Pasākums sāksies plkst.18, kad viens pēc otra ar setiem uz skatuves uzstāsies dīdžejs «Gustavito», «DjDzee» un dīdžeju apvienība «DanaiellMariash& Ivo N.B.C. Live».

Speciālu priekšnesumu sniegs deju studija «MostWanted», savukārt viens no pēdējā laika populārākajiem latviešu duetiem «Bermudu divstūris» pirms galveno viesu uzstāšanās uz skatuves izpildīs savu jaunāko skaņdarbu «Disko», pirmo hitu «Labi» un citas dziesmas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu