Dīvānkoncerts: «Radiohead» Ņujorkā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Arvien biežāk tādās video vietnēs kā «Youtube» vai «Vimeo» tiek publicēti oficiāli dažādu mūziķu koncerti pilnā garumā, gan no dažādiem vasaras festivāliem, gan ierindas solokoncertiem. Ja kādreiz varējām iegādāties koncerta DVD (vai VHS - 1980.gados) vai vienkārši sapņot, ka ar vienu aci spētu ielūkoties kāda sava iecienītā mūziķa koncertā, tad šodien pilnīgi bez maksas (jāsamaksā, protams, tikai rēķins par internetu) to var izdarīt ar mājas čībām kājās, sēžot savā mīkstajā dīvānā. Pirmo «Dīvānkoncerta» rubrikā piedāvājam grupas «Radiohead» koncertu Ņujorkā, kuru nofilmējuši un samontējuši grupas fani. Profesionāli apstrādātu koncerta skaņu šiem entuziastiem piegādājuši paši «Radiohead». Tātad šis koncerts «Youtube» publicēts ar grupas svētību. Patīkamu skatīšanos!

Koncerts notika 2011.gada 29.septembrī «Roseland Ballroom» Ņujorkā. Tā garums gandrīz divas stundas.

Koncerts veltīts grupas skatuves darbiniekam Skotam Džonsonam, kas šovasar gāja bojā, kad sabruka Kanādas pilsētas Toronto parkā uzstādītā skatuve.

Pēdējais grupas izdotais albums ir «The King of Limbs», kas izdots 2011.gadā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu