Trīs blondīnes - Lindenblate, Skulme un Tumševica veidos intrigu biznesu (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta audita un revīzijas nodaļas iekšējā auditore Kristīne Lindenblate nupat atgriezusies ar mirdzošu kroni no starptautiska skaistumkonkursa «Mrs. Europe 2012», kas notika Baltkrievijā, Minskā. Dalība konkursā Kristīni iedvesmojusi rīkot līdzīga mēroga pasākumus. Viņa ar divām draudzenēm – skaistumkonkursu organizatori Lieni Skulmi un dziedātāju Natāliju Tumševicu nodibinājusi fondu «Intriga World», lai jau nākamajā pavasarī Rīgā rīkotu starptautiska mēroga skaistumkonkursu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne Lindenblate stāsta, ka piedalīties starptautiskā skaistumkonkursā «Mrs. Europe 2012» viņu uzaicinājusi pati konkursa organizatore. «Piedalījos, jo vēlējos uzkrāt pieredzi,» piebilst Kristīne.

Skaistumkonkursā latviete ieguva titulu jeb ceturto kroni. «Tas ir smags un nav no plastmasas,» viņa smejas. Iegūto kroni, kas darināts no mirdzošiem kristāliņiem un pērlītēm, pielaikojusi teju vai visa Kristīnes ģimene. «Vīrs pielaikoja, bērns pielaikoja,» bilst Kristīne. Viņa atzīst, ka nav svarīga kroņa vērtība un cik tas izmaksājis: «Svarīgi, ka to nopelnīju ar savu darbu!»

Foto: Publicitātes foto

Runājot par skaistumkonkursu, Kristīne stāsta: «Pirms devos uz konkursu, ļoti daudz un nopietni tam gatavojos. Ir izveidojies nepatiess priekšstats par šādiem konkursiem. Cilvēki domā, ka noteicošais, lai uzvarētu, ir labs augums un skaistums. Tā vis gluži nav, tas paliek otrajā plānā. Svarīgi, kā konkursantes prezentē savu valsti un piedalās labdarības forumā.» Viņa uzsver, ka šajā konkursā primārais nav ārējais daiļums, kas arī nav mazsvarīgs, bet gan sievietes attieksme pret dzīvi, cilvēkiem un labdarību. «Kad dzirdu cilvēkus sakām, ka viņu kaimiņiene skaistāka par to sievieti, kura uzvarēja konkursā, nepiekrītu viņiem, jo ir pilnīgi citi kritēriji, pēc kuriem žūrija nosaka uzvarētāju,» savu viedokli pauž Kristīne. Uz Minsku Latvijas konkursante veda pašas sagatavotu videomateriālu, kurā uzņēmējs Jānis Jenzis un operdziedātājs Sergejs Jēgers stāsta par labdarību Latvijā. «Man vienīgajai bija sagatavots videomateriāls par labdarību, kā arī vedu no Latvijas sarūpētas dāvaniņas bērniem no bērnunama,» uzskaita Kristīne.

Tiesa gan, uz Minsku Kristīne devās ar skaistiem tērpiem, kurus darinājis latviešu modes mākslinieks Mārtiņš Pūpols: «Kad bija iznāciens nacionālajā tērpā, es biju tērpusies mūsu karoga krāsās – sarkanbaltsarkanā.» Pucēties vajadzējis daudz un dikti, jo katru dienu bijuši dažnedažādi pasākumi un preses konferences. Tādēļ pārģērbties vajadzējis trīs reizes dienā.

Foto: Publicitātes foto

Skaistumkonkursā uzkrāto pieredzi Kristīne liks lietā, kad kopā ar divām domubiedrēm rīkos skaistumkonkursu.

Pievilcīgā blondīne Kristīne atklāj, ka tik ļoti iedvesmojusies no skaistumkonkursiem, ka kopā ar draudzenēm – skaistumkonkursu organizatori un dalībnieci Lieni Skulmi un dziedātāju Natāliju Tumševicu nodibinājušas fondu «Intriga World». Šāds nosaukums izvēlēts vien tādēļ, ka skaistumkonkursu aizkulises un bizness ir pilns ar intrigām.

Jau nākamā gada pavasarī trīs blondās draudzenes Rīgā rīkos starptautiska mēroga skaistumkonkursu «Top of World». «Plānojam uz Rīgu aicināt konkursantes no 40 valstīm. Viesnīca «Elefant» ir piekritusi kļūt par mūsu sponsoru. Tas taču ir tik forši, ja šādā veidā popularizēsim mūsu valsti, jo par Latviju uzzinās 40 valstis,» atklāj Kristīne.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu