«Spēlmaņu nakts 2012» aktieru saimes košākās štātes (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Katru gadu kuplā teātru saime īpaši gatavojas nozīmīgākajam gada notikumam - «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremonijai. Tiek šūdinātas vai iegādātas jaunas štātes jeb pārkrāmēta garderobe, apmeklēti skaistumkopšanas saloni un veidotas frizūras. Piedāvājam aplūkot «Spēlmaņu nakts 2012»» spilgtākos aktieru tērpus.

Seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne - Zane Daudziņa
Seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne - Zane Daudziņa Foto: Sejas.lv

Jaunu štāti «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremonijai šūdinājusi TV3 seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne – Helēnas lomas atveidotāja Zane Daudziņa. Krāšņo kleitu viņai pašuvusi tērpu māksliniece Elita Patmalniece. «Var tā teikt, ka tas ir mans un Elitas kopdarbs. Zināju, ka man būs jāiet pasniegt balva, tādēļ atbilstoši saposos,» bilst aktrise, kuras eleganto matu sakārtojumu veidojis viņas frizieris Žeņa.

Jaunā Rīgas teātra aktrise Elita Kļaviņa
Jaunā Rīgas teātra aktrise Elita Kļaviņa Foto: Sejas.lv

Savukārt Jaunā Rīgas teātra aktrise Elita Kļaviņa, kura «Spēlmaņu naktī» saņēma apbalvojumu kā aizvadītā gada labākā aktrise, atzina, ka nepievērš uzmanību, kāda dizainera tērpā ģērbusies. «Ziniet, es pat nezinu, kas ir šīs kleitas autors. Tad man vajadzētu to kleitu apgriezt otrādi, lai nolasītu, kas tur rakstīts,» viņa smejas. Aktrise atklāja, ka ļoti steigusies pēc izrādes «Kabalas noslēpumi», kurā spēlē, tādēļ arī nav tā saposusies, kā iepriekš vēlējās.

Režisors un improvizācijas teātra aktieris Varis Klausītājs
Režisors un improvizācijas teātra aktieris Varis Klausītājs Foto: Sejas.lv

Par «Gada izrādi bērniem vai jauniešiem» kļuvis iestudējums «Dzejtaurenis», kas tapis, iedvesmojoties no Aivara Neibarta dzejoļu krājuma «Taureņkaraļvalstība». Izrādes režisors Varis Klausītājs sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pastāstīja, ka viņš tērpies modes mākslinieces Gerdas Zandersone darinātajā tērpā, kas radīts speciāli izrādei «Dzejtaurenis».

Dziedošā aktrise Veronika Plotņikova
Dziedošā aktrise Veronika Plotņikova Foto: Sejas.lv

Rīgas Krievu teātra dziedošā aktrise Veronika Plotņikova no savas garderobes uz «Spēlmaņu nakti» izvēlējusies tērpa augšdaļā «Cavalli» krekliņu un dizainera šūdinātus svārkus. «Vēlējos saposties, lai ir gaisīgi, bet tai pašā laikā piezemēti un sievišķīgi,» atklāj Veronika. Savukārt, dodoties no Latvijas Nacionālā teātra aizkulisēm pasniegt balvu, Veronika, ieraugot kāpnes, sapratusi, ka izvēlēties kurpes uz desmit centimetrus augstiem papēžiem nav bijis prātīgi.

Latvijas Nacionālā teātra aktieru pāris - Anna Klēvere un Egils Melbārdis
Latvijas Nacionālā teātra aktieru pāris - Anna Klēvere un Egils Melbārdis Foto: Sejas.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktieru pāris Anna Klēvere un Egils Melbārdis, ko TV skatītāji iepazinuši kā populārā seriāla «UgunsGrēks» varoni Gunāru, uz «Spēlmaņu nakti» saposušies saskaņoti. Egils tērpies sarkanā uzvalkā, bet Anna savam dzīvesbiedram pieskaņojusies tāda paša auduma un krāsas garos svārkos.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu