@Tvnet_portals un LMFAO zibensakcijas rezultāti (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Jau šo svētdien, 2.decembrī, «Arēnā Rīga» notiks rudens trakulīgākā ballīte ar vienu no slavenā deju mūzikas dueta LMFAO dalībniekiem Redfoo. TVNET sadarbībā ar koncerta rīkotājiem, festivālu «Pestivals» rīko zibensakciju - sāc sekot TVNET tviterī un esi viens no sešiem, kas svētdien dodas uz ballīti!

(paziņoti seši laimīgie TVNET tvitera sekotāji)

Uzvarētājs no TVNET saņems tvitervēstuli (direct message).

Seši laimīgie tiks paziņoti (tviterī un šā raksta papildinājumā) 28.novembrī plkst. 12!

Un tie ir:

Haritonova Inga ‏ @IngaHaritonova

Ginta Gedovius ‏ @Ginta1122

Edžus Žentiņš ‏ @edzush

Elīna Grundmane ‏ @EGrundmane

Dainis Deigelis ‏ @dainis_d

Aivēns ‏ @mazuliso69

Atgādinām, ka «Arēnā Rīga» pasākums sākas no plkst. 18, kad cits pēc cita ar koncertprogrammām uz skatuves kāps DJ Gustavito – kluba «Coyote Fly» rezidents, radio dīdžejs, Dj Dzee un dīdžeju apvienība Danaiell Mariash & Ivo N.B.C. Live. Speciālu priekšnesumu sniegs deju studija «Most Wanted», savukārt viens no pēdējā laika populārākajiem latviešu duetiem «Bermudu Divstūris» uz skatuves pirms «LMFAO» uzstāšanās izpildīs savu jaunāko skaņdarbu «Disko», pirmo hitu «Labi» un citus. Pasākuma kulminācija būs Redfoo no «LMFAO» un «The Party Rock Crew» šovs, izpildot skaņdarbus «Sorry For Party Rocking», «I’m Sexy And I Know It», «Shampagne Showers» u.c.

ASV grupas «LMFAO» dalībnieki Rīgā no Šveices ieradīsies 2. decembra pēcpusdienā 13 cilvēku sastāvā, lai jau nākamajā dienā dotos uz Krieviju, kur 3. decembrī uzstāsies Sanktpēterburgā.

www.pestivals.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu