Riana šonedēļ pārliecinoši pirmā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosā dzimusī dziedātāja Riana (Rihanna) šonedēļ iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu ar savu septīto studijas albumu «Unapologetic», ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā jaunais Rianas ieraksts pārdots gandrīz 100 000 kopiju, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company». Līdz ar to pagājušās nedēļas līderi - pieci jauni bīberi - britu/īru puišu popgrupa «One Direction» ar otro albumu «Take Me Home» spiesti samierināties ar 2.vietu.

Rianas jaunais studijas albums seko tieši pirms gada (18.11.) izdotajam iepriekšējam albumam «Talk That Talk» un 2010. gada «Loud».

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar albumu «DNA» debitē 3.vietā, bet britu rokmūzikas klasiķi «Led Zeppelin» ar koncertierakstu «Celebration» numur 4.

5.vietā atgriezies Maikla Bublē (Michael Bublé) Ziemassvētku albums «Christmas».

Vietu zemāk britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar Ziemassvētku albumu «Merry Christmas Baby», bet 7.vietā skotu dziedošās mājsaimnieces Sūzanas Boilas (Susan Boyle) jaunākais albums «Standing Ovation – The Greatest Songs».

Singlu konkurencē numur 1 šonedēļ latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar «Troublemaker». «Girls Aloud» atgriešanās singls «Something New» numur 2.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu