Dokumentālo filmu kanāli piedāvā 5 pirmizrādes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viasat dokumentālo filmu kanāli Viasat History, Viasat Explorer un Viasat Nature decembrī gatavi skatītājiem atklāt pasaules noslēpumus piecās filmu pirmizrādēs. Noslēpumu mednieki atspoguļos stāstu par neprātīgākajiem dārgumu meklējumiem, bet Horvātijas karaļi sniegs iespēju ielūkoties šīs valsts vēsturē. Tāpat ikviens varēs iepazīt ārkārtīgi retas baltās lauvas – dzimušas savvaļā un uzzināt citus aizraujošus stāstus par zoodārzā dzīvojošajiem dzīvnieku mazuļu pirmajiem mirkļiem un piedzīvojumiem. Pavadiet mēnesi ar Viasat dokumentālo filmu kanālu pirmizrādēm jau no 4.decembra!

Dārgumu meklētāji

Noslēpumu mednieki (Myth Hunters) ļaus uzzināt par centieniem atrast vēstures nozīmīgākos dārgumus. Filmā tiks atspoguļoti nacistu mēģinājumi atrast Svēto Grālu un amerikāņu apņemšanās Vjetnamā atrast pirātu dārgumus, kā arī patiess stāsts par kristāla galvaskausiem un noslēpumainajām karaļa Zālamana raktuvēm. Skatītājiem būs iespēja uzzināt patiesību par mūsdienu vēstures interesantākajiem, romantiskākajiem un neprātīgākajiem dārgumu meklējumiem.Skatieties dokumentālo seriālu Noslēpumu mednieki jau 4.decembrī 21:00 kanālā Viasat History!

Iepazīstot Horvātijas vēsturi

Savukārt dokumentālais seriāls Horvātijas karaļi sniegs iespēju ielūkoties Horvātijas vēstures interesantākajos posmos, sākot ar 7.gadsimta apmetnēm līdz Trpimiroviču dinastijas valdīšanas laikam četrus gadsimtus vēlāk. Horvātijas valdnieki Trpimirs, Tomislavs, Stjepans Drzislavs un Petars Kresimirs IV pirmo reizi tiks iedzīvināti televīzijas ekrānos. Skatieties dokumentālo seriālu Horvātijas karaļi no 10.decembra pirmdienās 22:00 kanālā Viasat History!

Dzīvnieku mazuļi

Zvērudārza juniori (Zoo Juniors) atbildēs uz jautājumu Kādi izaicinājumi dzīvnieku mazuļus sagaida mūsdienu zooloģiskajā dārzā? Lauvēni, sivēni, ziemeļbriežu mazuļi un nesen izšķīlušās radības – viņi ir tik atšķirīgi, taču visi mitinās Berlīnes zooloģiskā dārza dzīvnieku parkā. Skatītāji ieraudzīs, kā notiek dzīvnieku svēršana, potēšana, un būs iespēja spert pirmos soļus ārpus migas. Dokumentālā filma piedāvā ieskatīties dzīvnieku mazuļu dzīves pirmajos mirkļos un piedzīvojumos. Skatītāji varēs uzzināt, cik īsa ir pasaules īsākā kaza, kad jāpārtrauc rotaļāties ar lauvu mazuļiem un kādēļ zilonēni saprot tikai angļu un indiešu valodu. Skatieties dokumentālo seriālu Zvērudārza juniori no 17.decembra darbdienās 15:30 kanālā Viasat Nature!

Aizraujošs stāsts par ziloņiem

Stāstā Aprūpējot ziloņus (For the Love of Elephants) skatītājiem būs iespēja uzzināt aizraujošus stāstus par Āfrikas zilonēniem, kas palikuši bez vecāku mīlestības, kā arī par viņu pašaizliedzīgajiem un žēlsirdīgajiem kopējiem. Zilonēnus ne uz mirkli nepamet aprūpes centra dibinātāja Dafne Šeldrika un viņas meita Andžela, kura ir atbildīga par centra darbību. Pateicoties smagam darbam, rūpēm un mīlestībai, ir izveidojusies savdabīga cilvēku un ziloņu ģimene. Cilvēki bez aprūpes palikušajiem zilonēniem palīdz atgūt spēkus un veselību. Uz aprūpes centru tiek atvesta brīnišķīgā ziloņu mazulīte Sitija, kuras māti nogalināja malumednieki. Mazajiem zilonēniem bieži vien nākas pārciest dažādas slimības, sociālās traumas un atsvešināšanos. Dzīvnieku kopējiem ir krietni jānopūlas, lai palīdzētu zilonēniem pārvarēt lielās grūtības un atgrieztu tos dabiskajā vidē. Dzīvnieku stiprais gars un gudrība ir labākais atalgojums smagajam kopēju darbam. Skatieties filmu Aprūpējot ziloņus 11.decembrī 21:00 kanālā Viasat Nature!

Baltās lauvas

Baltās lauvas – dzimušas savvaļā (White Lions - Born Wild) ir stāsts par diviem ievērojamiem un ārkārtīgi retiem balto lauvu mazuļiem. Abas baltās mātītes piedzima Dienvidāfrikas Krīgera parkā 2009.gadā. Uzaugot Dienvidāfrikas plašumos, mazulītēm ne tikai jāiemācās izdzīvošanas prasmes, bet arī jāspēj izvairīties no briesmām, ko rada viņu viegli pamanāmie kažoki. Skatieties dokumentālo seriālu Baltās lauvas – dzimušas savvaļā no 30.decembra svētdienās 19:05 kanālā Viasat Nature!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu