Lindsija Loena: «Es cienu likumu!» (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Lindsija Loena visiem spēkiem cenšas pierādīts, ka nebūt nav tik slikta, kādu viņu padara mediji. Nesenā intervijā Loena apgalvoja, ka nekad nav ieradusies filmēšanas laukumā neadekvātā stāvoklī un kategoriski pret alkohola lietošanai, kad jābrauc pie mašīnas stūres. Tāpat zvaigzne atklāja, ka vēlas adoptēt bērnu.

«Elizabete piedzērās filmēšanas laukumā. Es nekad nedzeru, kad notiek filmēšana. Esmu guvusi mācību un cienu likumu,» par labošanos un filmas «Liz & Dick» varoni Elizabeti Teilori stāsta Lindsija. Aktrise atcerējās dienas, kuras pavadīja cietumā: «Man bija grūti atzīt, ka manis ieslodzīšana bija svētība. Es biju vienvietīgajā kamerā un pavadīju laiku, meklējot pareizo dzīves ceļu. Nedzert pie sūres un rūpēties par to, kādi cilvēki ir apkārt!»

Lindsija piebilda: «Jā, es gribu adoptēt puisīti.»

Jāatgādina, ka Lindsijai Loenai tuvojas kārtējā tiesas prāva par melošanu, sniedzot liecību policijai. Loena apgalvoja, ka nav bijusi pie stūres automašīnai, kura avarēja, tomēr liecinieki apgalvo pretējo.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu