Ernests Gulbis: «Sēžu mājās pie kamīna un domāju par dzīvi!» (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Retu reizi visu laiku veiksmīgākais Latvijas tenisists Ernests Gulbis (24) dzimtenē apmeklē saviesīgus pasākumus. Šobrīd, kad Ernestam ir sezonas brīvdienas, kuru laikā viņš atpūšas ģimenes lokā Latvijā un pie kamīna pārdomā dzīvi, tenisists bija iegriezies arī «R&E Sport» veikala atklāšanā.

Lai arī iepriekšējā sezona populārajam sportistam Ernestam Gulbim nav bijusi no spožākajām, viņš nebūt nedomā mest plinti krūmos. Jau nākamnedēļ Ernests atgriežas tenisa kortos, lai atsāktu trenēties. «Es visu dzīvi esmu nodarbojies ar sportu. Ir bijuši kāpumi un kritumi. Cilvēkiem varbūt liekas, ka ir baigais kritums noticis, bet tā ir daļa no mana procesa. Katram sportistam ir savādāks process, kā viņš iet uz mērķi,» teic Latvijas pirmā rakete.

Ernests neslēpj, ka retas ir reizes, kad viņš ciemojas pie ģimenes Latvijā. Šobrīd, kad ir sezonas brīvdienas, viņš uz pāris dienām iegriezies mājās Jūrmalā. Tiesa gan, brīvdienās no mājas līst ārā Ernestam nav vēlmes, jo laika apstākļi nav no labvēlīgajiem: «Šitādā laikā sēžu mājās pie kamīna un domāju par dzīvi,» teic sportists.

Pagaidām gan par vecumdienām un savu nākotnes nodarbošanos, kad tiks pielikts punkts tenisista karjerai, Ernests galvu nelauza, bet vienu zina droši, ka nākotne būs saistīta ar tenisu.

Ernests, kurš jau ilgus gadus ir «adidas» sportists, apmeklēja tirdzniecības centru «Domina Shopping», lai piedalītos veikala «R&E Sport» atklāšanā. Sportisko pasākumu bija uzticēts vadīt šovmenim un TV jauniešu erudīcijas spēles «Sekotāji» vadītājam Renāram Zeltiņam, kurš mudināja Ernestu piedalīties balvu izlozē. Taču, tā kā Ernestam nebija līdzi vizītkartes, viņš izlozes traukā ielika savu autovadītāja apliecību, kas izdota Latvijā. Ernestam paveicās, jo viņš uzvarēja izlozē, saņemot dāvanu karti 50 latu vērtībā.

Tenisists jau kopš 15 gadu vecuma ir parakstījis sadarbības līgumu ar «adidas», tādējādi tenisa mačos Ernests tērpjas «adidas» sporta tērpos un apavos. «Šis brends man vienmēr ir devis mantas un palīdzēja, kā vien varēja. Serviss viņiem vienmēr ir augstā līmenī. Ērtības ziņā man daudz vairāk patīk «adidas» sporta apavi. Šī nav pirmā reize, kad es nāku uz sporta veikala atklāšanu. Biju arī uz «adidas» veikala atklāšanu Bangkokā,» viņš stāsta.

Vaicājot Ernestam, cik sporta apavu viņam nepieciešami gada laikā, sportists nosaka, ka tie varētu būt 20 – 30 apavu pāri, bet mēnesī atkarībā no tenisa laukuma seguma vajadzīgi 3 – 4 pāri.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu