Skandalozais pāris Riana un Kriss Brauns atkal kopā (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais mūziķu pāris Riana (Rihanna) un Kriss Brauns (Chris Brown) trīs gadus pēc skandalozās šķiršanās ierakstījuši dziesmu ar zīmīgu nosaukumu «Nobodies Business» («Nav neviena darīšana»). Otrdien Riana tviterī publicēja gaidāmā albuma «Unapologetic» dziesmu sarakstu, kurā, kā atklājās, iekļauta arī sadarbībā ar Braunu tapusī dziesma.

Pāris izšķīrās 2009.gadā, kad neilgi pirms «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas Brauns barbadosiešu skaistuli piekāva. Brauns joprojām izcieš tiesas piespriesto piecu gadu nosacīto sodu, kā arī veic sabiedrisko darbu.

Taču jaunumi nav guvuši Rianas fanu atbalstu. «Es negribu tiesāt cilvēkus, ko nepazīstu, un piedošana ir ļoti nozīmīga, taču Rianas un Krisa Brauna lieta - tas jau ir par daudz. Robežām jābūt,» tvītoja kāds dziedātājas fans.

«Kopš Riana ierakstīja «Birthday Cake» ar Krisu Braunu, viņas dziesmas vienkārši kļuvušas stulbas un bezjēdzīgas,» uzskata kāds cits.

Pēdējo mēnešu laikā Riana un Brauns daudz laika pavadījuši kopā, dodot pamatu minējumiem par attiecību atjaunošanu.

Pagājušajā nedēļā Brauns iekūlās jaunā skandālā, Rianas Helovīna ballītē ierodoties «Taliban» kaujinieka maskā.

Rianas septītais studijas albums «Unapologetic» iznāks 16.novembrī.

Pirmais singls no albuma ir Sia un Benija Bjanko sacerētais skaņdarbs «Diamonds».

Albuma dziesmu saraksts

Atgādinām, ka septembrī ziņas par jauno albumu nejauši nopludināja Rianas ierakstu studijas «Def Jam» Francijas pārstāvniecība. Jaunais ieraksts būs dziedātājas septītais studijas albums pēc 2011.gadā iznākušā «Talk That Talk».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu