Dzēriens, no kura nekad neatteiksies pat Bonds (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas publicitātes foto

Novembris – Dž. Bonda un Bollinger mēnesis, jo, kā zināms, tieši Bollinger ir oficiālais Bonda šampanietis, par ko varat pārliecināties, noskatoties jaunāko Bonda filmu «SkyFall».

Starp citu, Bollinger namam pieder visilgākā sadarbība kinematogrāfa vēsturē (vairāk nekā 40 gadu), kopš producenti vienojās ar Bollinger ģimeni par šampanieša parādīšanos Dž. Bonda filmā «Live and Let Die» (1973). Un tāpat kā iepriekš, arī šobrīd vienošanās pamatā ir tikai un vienīgi šī šampanieša izcilā kvalitāte. Šampanietis Bollinger ir tikpat spožs un elegants savās izpausmēs kā aģents Džeimss Bonds (sākot ar Rodžeru Mūru, Timotiju Daltonu, Pīrsu Brosnanu un līdz pat Danielam Kreigam). Aģents 007 izprot izcilas lietas, kuru vērtība sniedzas pāri laikiem. Un zina, ka reinkarnācija iespējama vienīgi ar Bollinger.

Bonda filmas, kurās aģents 007 malkoja Bollinger šampanieti:
Live and Let Die – Bollinger
Moonraker – Bollinger RD’69
Octopussy – Bollinger RD
A View to a Kill – Bollinger ‘75
The Living Daylights – Bollinger RD ‘75
Licence to Kill – Bollinger RD’79
Goldeneye – Bollinger La Grande Annee 1988
Tomorrow Never Dies – Bollinger La Grande Annee 1989
The World Is Not Enough – Bollinger La Grande Annee 1990
Die Another Day – Bollinger ’61 & La Grande Annee 1995
Casino Royale – Bollinger La Grande Annee 1990
Quantum of Solace – Bollinger
SkyFall – Bollinger La Grande Annee 2002 for 007 (Special Edition of 002 for 007)

Bollinger var nopirkt veikalā «Arka», «Gourmet», «Vinum», specializētajos vīnu veikalos, MC2, Stockmann, Sky, Rimi, Maxima un baudīt labākajos Latvijas restorānos.

Šā gada 30. oktobrī a/s «Interbaltija AG» rīkoja Bollinger svētkus kinoteātrī «Splendid Palace», uzaicinot uz skatuves Džeimsa Bonda jeb Daniela Kreiga (Daniel Craig) dublieri – kaskadieri, kas viesus pārsteidza ar motocikla ugunīm un īstu apšaudi. Bollingeru nams par godu Bonda filmu jubilejai ir radījis īpašu Bollinger šampanieti ar nosaukumu 007, kas atverams, protams, ievadot maģisko kodu.

www.interbaltija.lv

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu