Zināmi «Bildes 2012» jauno grupu un veterānu kopprojekti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / "Bildes"

Noskaidroti 18 ikgadējā mūzikas un mākslas festivāla «Bildes 2012» jauno grupu un veterānu kopprojekti, kas uz skatuves kopīgi muzicēs koncertā 1.novembrī Rīgas Kongresu namā, pavēstīja festivāla rīkotāja Tija Auziņa. Jaunizveidotie kopprojekti pašlaik jau ir izvēlējušies skaņdarbus, un norisinās aktīvi mēģinājumi. Kā ierasts, šajā koncertā jaunie mūziķi izpilda divas dziesmas. Viena no tām ir jauno izpildītāju oriģinālkompozīcija, otra – jaunā aranžējumā veidota kāda «Bilžu» veterāna dziesma, ar ko kopā tā tiek arī izpildīta.

Jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncertā uzstāsies «Burned In Blizzard» (hārdroks) & Jānis Rībens, «Diena bez pārtraukuma» (poproks) & Juris Pavītols, «Double Diese» (triproks) & Marts Kristiāns Kalniņš, «Hailstone» (hārdroks) & Edgars Rakovskis, «InThemes» (akustiskais poproks) & Kaspars Dimiters, «Klibs Taurenis» (akustiskais roks) & Kārlis Kazāks, «MmD» (folkroks) & Rolands Ūdris, «On the Roof» (roks) & Edgars Šubrovskis.

Tāpat uz skatuves kāps «Parts» (roks) & Adrians Kukuvass, «PIRMAIS KURSS» (humorroks) & Roberts Gobziņš, «Pūķa gars» (alternatīvais roks) & Ieva Akuratere, «Remnant of the Sun» (eksperimentālais roks) & Raimonds Bartaševics, «Rokāde» (roks) & Ira Krauja-Dūduma, «7 dēli» (poproks) & Liene Šomase, ««The Solid» (poproks) & Lauris Valters, «The Quinters» (poproks & džezs) & «Tumsa», «Uz ilgāku laiku» (poproks) & Guntars Mucenieks, kā arī «Vecpilsētas dziedātāji» (folks) & Juris Kaukulis.

Koncertu vadīs Andris Freidenfelds.

Festivāla ietvaros norisināsies arī citi koncerti – Lielajā Ģildē no 14. līdz 16. oktobrim būs klausāms «Lielais folkkoncerts», «Jauno dziesminieku autorvakars» un «Blūza koncerts», savukārt Rīgas Kongresu namā no 1. līdz 3. novembrim būs iespēja vērot jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncertu, «Bildēs» sevi jau pieteikušo grupu koncertu, koncertu bērniem un «Bilžu» veterānu koncertu.

Savukārt «Bilžu» izstāde «Maskas» tiks atklāta 8.oktobrī un līdz 29.oktobrim būs aplūkojama mēbeļu un interjera centrā «Spice Home» un Rīgas Kongresu namā no 1. līdz 3.novembrim.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivāla koncertiem var iegādāties Lielajā Ģildē, Rīgas Kongresu namā, t/c Spice, «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv/organizers/118, bet ar festivāla programmu var iepazīties mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu