«Palladium» uzstāsies beļģu dziedātāja Sela Sū (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eiropā un ASV pieprasītā talantīgā Beļģijas soula, fanka un regeja mūziķe Sela Sū (Selah Sue) 15. decembrī sniegs sava pasaulē popularitāti ieguvušā debijas albuma turnejas uzstāšanos koncertzālē «Palladium Rīga». Koncerts notiks festivāla «Pestivals» koncertu sesijas ietvaros.

Skaņdarbu «Raggamuffin«, «Crazy Vibes» un «This World» autores un izpildītājas beļģietes Selas Sū debijas albums «Selah Sue» (2011) ir elektroniskā roka, organic hip-hop un soula un fanka mūzikas apvienojums, kas Eiropā līdz šim pārdots vairāk nekā 400 tūkstošos eksemplāru. 2011. gadā mūziķe ieguva pasaules debitantu balvu «European Border Breakers Award» (EBBA), 2012. gadā – «EBBA» klausītāju balvu.

Tāpat kā amerikāņu R&B un soula dziedātāja Džanele Monē mūziķis Alojs Bleks un talantīgā britu repere M.I.A., Sela Sū uzskatāmi pieder pie pavisam jaunas mūziķu paaudzes, kas rada mūzikas stilu sintēzi.

«Šī mūziķe parāda vienu no virzieniem, kuros attīstīsies festivāla «Pestivals» muzikālā gaume turpmāk. Sela Sū, kam ir kopīga dziesma ar «Gnarls Barkley» bijušo solistu Sī Lo Grīnu un kas bijusi īpašā viese Prinsa koncertos, ir viena no pēdējā laika talantīgākajām populārās mūzikas pērlēm,» komentē organizators Aivars Līpenītis.

Biļetes uz Selas Sū uzstāšanos koncertzālē «Palladium Rīga» var iegādāties «Biļešu servisa» tīklā, pirmās 200 biļetes par 10 latiem, pārējās - 14 Ls, koncerta dienā - 18 Ls. Vairāk informācijas www.pestivals.lv. Organizē aģentūra «magicFIB».

Selah Sue koncerts 15. decembrī koncertzālē «Palladium Rīga» būs otrais festivāla «Pestivals» sesijas koncerts. 2. decembrī Arēnā Rīgā uzstāsies elektroniskās deju mūzikas un elektrohopa stila pārstāvji grupa «LMFAO».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu