Riana uz jaunā albuma vāka pozē kaila (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dedzīgā barbadosiešu popzvaigzne Riana (Rihanna) nolēmusi pozēt kaila sava jaunā albuma «Unapologetic» vākam. Fotogrāfijā dziedātāja pozē bez krūštura, vienu roku turot augšā, ar otru piesedzot vienu krūti. Savukārt otra krūts aizkrāsota ar melnu laukumu. Uz tā lasāms albuma nosaukums «Unapologetic».

Uz vāka lasāmi arī tādi uzraksti kā «victory», «faith», «happy», «fearless», «love» (uzvara, ticība, bezbailība, laime, mīlestība).

Fotogrāfijā skaidri redzams arī Rianas jaunākais tetovējums. Godinot savu nesen mūžībā aizgājušo vecmāmiņu, Riana zem krūtīm uztetovējusi ēģiptiešu dievieti Izīdu.

Foto: twitter.com/rihanna

Riana vēl nav skaidrojusi albuma nosaukuma nozīmi. Iespējams, tas saistīts ar viņas bijušā drauga Krisa Brauna (Chris Brown) attiecību sāgu.

Albums tiks izdots 19.novembrī. Pirmais singls no albuma ir Sia un Benija Bjanko sacerētais skaņdarbs «Diamonds».

Riana, protams, nav vienīgā popzvaigzne, kas pozē puskaila uz albuma vākiem. Tā izdarījusi arī Kristīna Agilera (Christina Aguilera) uz jaunā albuma «Lotus» vāka, kas klajā nāks 12.novembrī.

Atgādinām, ka septembrī ziņas par jauno albumu nejauši nopludināja Rianas ierakstu studijas «Def Jam» Francijas pārstāvniecība. Jaunais ieraksts būs dziedātājas septītais studijas albums pēc 2011.gadā iznākušā «Talk That Talk».

Foto: twitter

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu