«Lady's Sweet» šovakar «Artelī»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 11.oktobrī, trio «Lady's Sweet» kopā ar mūziķiem no grupas «Retro Limited» aicina uz koncertu «Artelī, gandrīz teātrī». Jaunajā koncertprogrammā «Ladies in Retro» iekļautas dažādu žanru un paaudžu muzikālās kompozīcijas, kuras vieno viens kopīgs, rotaļīgs retro jeb atmiņu motīvs. Īpašais viesis – DJ Drum jeb Iļja Koļesņiks, kurš kopā ar mūziķiem aktīvi iesaistās mēģinājumu procesā, veidojot jaunas izvēlēto dziesmu apdares, informē grupas menedžments.

Retro kā apzīmējums koncertprogrammā iekļautajām kompozīcijām izvēlēts, jo tas asociatīvi saistās ar atmiņām par kaut ko aizgājušu, tomēr joprojām aktuālu. To, kas reiz bijis, atgriezt vairs nevaram, bet ir tik labi ik pa laikam kavēties pagātnes notikumu retrospekcijā.

Programmā izskanēs instrumentālās un vokālās kompozīcijas no 20.gs. divdesmitajiem, trīsdesmitajiem gadiem, ne tik sen piedzīvotajiem astoņdesmitajiem gadiem un pat deviņdesmito gadu sākuma.

«Tā tas laikam ir – mums visam vajag piešķirt kādu apzīmējumu, vietu plauktiņā. Tā noticis arī ar izvēlēto programmu – mēs par retro saucam savā repertuārā iekļautās «Andrews Sisters» un «Puppini Sisters» kompozīcijas, puiši no Retro Limited (Staņislavs Judins, Māris Plūme un Aleksejs Bahirs) pēta 1930., 50. gadu franču ielu muzikantu izpildījumu, čigānu džezu jeb jazz manouche, un arī to sauc par retro!» par programmu stāsta «Lady's Sweet» (Karīna Tropa, Jolanta Strikaite, Vineta Elksne).

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu