«Pestivals» izvirzīts divās nominācijās Eiropas festivālu balvai (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūzikas festivāls «Pestivals», kas šā gada jūlija beigās notika Mežaparka Lielajā estrādē, iekļauts Eiropas labāko festivālu apkopojumā un piedalās balsošanā divās nominācijās, cīnoties par uzvaru nominācijās «Gada jaunums» un «Labākais mazais festivāls», informē «Pestivala» rīkotājs Aivars Līpenītis.

«Europe Festival Awards» ir vienīgais apbalvojums Eiropā, ar kuru tiek izteikta atzinība gada laikā notikušajiem mūzikas festivāliem, izvēloties favorītus kopumā 14 kategorijās. Šai balvai nominēti arī lielākie Eiropas festivāli, piemēram, «Glastonbury», «Roskilde» un «Woodstock Festival».

Balsošanā piedalās gan profesionāla žūrija, kuras sastāvā ir pieredzējuši mūzikas apskatnieki, žurnālisti, kultūras un izklaides jomas speciālisti, gan Eiropas valstu iedzīvotāji. Festivālu «Pestivals» iespējams atbalstīt, balsojot līdz 7.novembrim interneta vietnē «festivalawards.com».

www.surveymonkey.com

Festivāls «Pestivals» šovasar notika pirmoreiz. Par festivāla mājvietu tika izvēlēta Mežaparka Lielā estrāde, tādējādi «Pestivals» kļuva par pirmo un vienīgo mūzikas festivālu Latvijas galvaspilsētā. Festivāla vienas dienas programmā uzstājās vairāk nekā 150 mākslinieki.

Galvaspilsētas festivāls priecēs rīdziniekus un viesus arī 2013.gadā ar vēl plašāku programmu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu