Čili Pica pārtrauc LU lekciju un iekļūst radio ēterā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ viens no senākajiem un lielākajiem picēriju tīkliem Latvijā un Lietuvā — Čili Pica — svin 15 gadu jubileju. Atzīmējot nozīmīgo gadskaitli, picēriju tīkls Čili Pica pārtrauca lekciju Latvijas Universitātē un iekļuva radiostaciju tiešā ētera studijās.

Jubilejas ietvaros vakar Čili Pica patīkami pārsteidza Rīgas iedzīvotājus dažādās negaidītās vietās. Čili Pica kopā ar aktieri Rihardu Leperu un saukli «Paēdis cilvēks – laimīgs cilvēks!» viesojās radiostacijās, savukārt Rīgas improvizācijas teātra aktieri Valdis Sils un Jānis Rozenvalds devās pie Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes nodaļas studentiem un piedalījās Rīgas skolēnu Domes kopsapulcē, tādā veidā uzrunājot jauno paaudzi un aicinot uz pozitīvismu un domām par to, kā mūsu dzīvi padarīt labāku. Savukārt vakar vakarā Čili Pica sagādāja patīkamu pārsteigumu Rīgas improvizācijas teātra šova BB vakariņas apmeklētājiem. Šova laikā vesela etīde bija veltīta tikai un vienīgi Čili Picai. Aktieri improvizēja picu cepšanas sacensības, kas šova skatītājiem sagādāja patiesu prieku un sirsnīgus smieklus. Turklāt visi šova apmeklētāji šova starplaikā varēja mieloties ar gardajām Čili Picas picām.

Foto: publicitātes

Drosme uzdrīkstēties piemīt picēriju tīklam Čili Pica ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, jo tur jubilejas svinību ietvaros noticis vēl nebijis eksperiments. Ar speciālu balonu divu stundu ilgā kosmosa ceļojumā tikusi nosūtīta lietuviešu klientu izvēlētā Havaju pica, tādējādi uzstādot rekordu par augstāko objektu, kas ticis nosūtīts kosmosā no Lietuvas.

«Šo daudzo gadu laikā esam attīstījušies pareizajā virzienā un spējam apmierināt visdažādāko klientu vēlmes — pie mums pusdieno ofisa darbinieki, svētkus atzīmē ģimenes ar bērniem, kā arī satiekas un atpūšas jaunieši. Visvairāk pārstāvētā grupa, kas apmeklē mūsu picērijas, ir jaunieši — skolēni un studenti. Tāpēc šodienas aktivitātes ir mūsu uzmanības apliecinājums viņiem. Lai arī Latvijas nākotne ietu pareizajā virzienā, ir nepieciešami spēcīgi profesionāļi ikvienā jomā. Lai būtu izcili, ir daudz un cītīgi jāmācās. Bet, lai labi mācītos, ir jābūt labi paēdušam, jo tikai paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks,» paskaidro SIA Čilija Pizza mārketinga direktors Artūrs Skadmans.

Foto: publicitātes

Par Čili Pica

Patlaban Latvijā darbojas jau 16 picērijas Čili Pica, nodrošinot darbu 450 cilvēkiem, savukārt Lietuvā darbojas 41 picērija, turklāt abās valstīs pārstāvēti arī 23 franšīzes restorāni. Klientiem tiek piedāvāti ne tikai uz vietas gatavoti ēdieni restorānos Čili Pica, bet arī picu un citu ēdienu piegāde uz mājām vai darba vietu. Latvijā ar zīmolu Čili Pica darbojas arī 9 franšīzes picērijas.

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu