Eltons Džons pārdod savu smalko dzīvokli (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenā mūziķa Ērika Kleptona dēla nāve, izkrītot pa 49. stāva logu, tā ietekmējusi britu dziedātāju Eltonu Džonu un viņa partneri Deividu Fērnišu, ka viņi nolēmuši pārdot savus apartamentus, kas atrodas 39.stāvā, lai viņu dēls Zakarijs neizkristu pa logu.

Eltona Džona un Deivida Fērniša smalkais dzīvoklis atradās «Sierra Tower» Rietumholivudā. Kā pārdošanas iemesls tiek minēts tas, ka abu divgadīgais dēlēns Zakarijs ir ļoti aktīvs, tādēļ viņi baidās par bērna drošību.

Pārdodot šo dzīvokli, Eltons Džons un viņa partneris nopelnīja 4,65 miljonus USD, tādēļ viņiem nevarētu rasties grūtības atrast piemērotu dzīvokli mazāk bīstamā vietā.

Abu dēlēns Zakarijs nāca pasaulē ar surogātmātes palīdzību 2010.gada 25.decembrī. Nesen sers Eltons Džons paziņoja, ka ir gatavs pamest skatuvi, tiklīdz viņa dēls Zakarijs nedaudz paaugsies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu