Ke$ha atgriežas ar «Die Young» (video) (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu elektropopa sirēna Keša (Ke$ha) atgriežas pie klausītājiem ar jaunu singlu «Die Young», kas dziedātājas oficiālajā «Youtube» kanālā publicēts otrdien, 25.septembrī. Dziesma ir vēstnesis 4.decembrī gaidāmajam Kešas jaunajam studijas albumam «Warrior» (RCA Records).

Jaunajā dziesmā, pēc eksperimentālās sadarbības ar amerikāņu psihedēliķiem «The Flaming Lips» Keša atgriežas pie debijas albumam «Animal» un īpaši singlam «TiK ToK» raksturīgās deju mūzikas formulas.

Kopā ar dziesmu publiskots arī teksta video, kurā samontēti Tokijas metro kadri un animēti dziesmas vārdi.

Dziedātājas oficiālajā «Youtube» kanālā publicēti arī nelieli tīzervideo. Vienā no tiem Ke$ha skaļā balsī dzied metro vilcienā nejaušu pasažieru klātbūtnē.

Jaunajā albumā būs dzirdami tādi viesmākslinieki kā «The Flaming Lips» līderis Veins Koins (Wayne Coyne), amerikāņu trio «Ben Folds Five» līderis Bens Folds, inteliģentās popmūzikas producents un dueta «The Bird And The Bee» dalībnieks Gregs Kurstins (Greg Kurstin), Will.i.am, Igijs Pops u.c.

«Esmu strādājusi ar šo albumu apmēram gadu un sadarbojusies ar dažiem saviem mūzikas elkiem,» Keša raksta preses paziņojumā. «Viss šis process bijis ilgs un intensīvs, un es esmu pamatīgi uzvilkusies un ar nepacietību gaidu, kad varēšu ar jums dalīties.

Ceru, ka mani fani ar šo albumu mani iepazīs labāk, atklās manu nepieradināto un trauslo pusi.»
Die Young
Die Young Foto: Publicitātes foto

Albums sekos debijas ierakstam «Animal» un EP «Cannibal».

«Animal», kurā atrodami tādi hiti kā «TiK ToK», «Blah Blah Blah» un «Your Love Is My Drug», ASV pārdots 1.4 miljonos eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tikmēr mazalbums «Cannibal», kurā iekļauts hits «We R Who We R» - 488 000 eksemplāru.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu