«7 Pieauguši vīrieši» izdod dziesmu, uzstāsies «Aptiekā» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rokgrupa «7 Pieauguši vīrieši» nodod klausītājiem savu jauno singlu «Sauciet» un aicina uz albuma izziņošanas koncertu šo svētdien, 30. septembrī, bārā «Aptieka» (Vecrīgā, Mazajā Miesnieku ielā 1). Ieeja bez maksas.

Grupa dziesmu «Sauciet» raksturo kā kaleidoskopisku skatījumu uz sevi caur sava franču producenta Žerāra Lomāna tālskati: «Kad bijām Parīzē radošā nometnē, Žerāram radās ideja par to, ka katram no mums jāpaņem balta papīra lapa un jāuzraksta savas sajūtas par sevi un savu individuālo vēsturi, mūsu saknēm, ietekmēm un nākotni. Kādu citu pēcpusdienu pēc lieliskām pusdienām mēs nolasījām savas esejas, un visiem bija kopēji pieminēta ietekmju sfēra – Raimonds Pauls. Kāds no Vīriešiem atzina viņu par izcilāko melodiju meistaru, kāds par latviešu Elvisu Presliju, bet lielākā daļa izteica visdziļāko cieņu par «Jaunā viļņa» ieviešanu, jo tas ir bijis ne tikai labs atspēriena punkts pašiem Vīriešiem, kad tie vēl startēja individuāli, bet ir arī nenovērtējami nozīmīgs Latvijas kultūras dzīves dažādošanā – bagātināšanā. Tā arī tapa dziesma,» preses paziņojumā stāsta «7 Pieauguši vīrieši».

Topošais grupas albums būs latviešu valodā, un tā izdošanas datums tiks izziņots «Aptiekas» koncertā.

Singlu var noklausīties vai nopirkt par jebkuru summu (arī 0 santīmiem) šeit

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu