Miljardieris Tramps: Midltone pati ir vainīga! (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais miljardieris Donalds Tramps paudis viedokli par Kembridžas hercogienes fotogrāfijām, kas tika publicētas franču bulvāržurnālā «Closer». Uzņēmējs uzskata, ka Ketrīna ir pārāk bezrūpīga un pati vainojama šajā situācijā.

Miljardieris uzskata, ka prinča Viljama dzīvesbiedre pati izprovocējusi situāciju un ka tikai viņa vainojama pie tā, ka pikantās fotogrāfijas nu pieejamas arī publiski.

«Ketrīna Midltone ir skaista sieviete, taču viņai nevajadzēja sauļoties puskailai. Bilžu skandāls ir tikai viņas vaina,» savā «Twitter» kontā rakstījis Tramps. «Kurš gan atteiktos nofotografēt Kembridžas hercogieni un nopelnīt patiešām labu naudu, ja viņa publiski sauļojas puskaila.»

Starp citu, par šo fotogrāfiju publicēšanu nu žurnālam «Closer» katru dienu Lielbritānijas karaliskajai ģimenei nāksies maksāt pamatīgu naudas summu. Maksājumi turpināsies tikmēr, kamēr viņi nepanāks, ka skandalozās fotogrāfijas vairs nebūs pieejamas.

Jāpiebilst, ka «Closer» nav vienīgais izdevums, kam nāksies maksāt par puskailās Kembridžas hercogienes fotogrāfiju publiskošanu. Šķiet, maciņu nāksies atdarīt gan itāļu izdevumam «Chi», gan Dānijas slavenību dzīves žurnālam «Se og Hoer», kas šīs bildes publicēja ceturtdien.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu