Top10: bagātākie populārās mūzikas solisti (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Losandželosā izveidotais slavenību finanšu portāls «Celebrity Net Worth» publiskojis datus par pasaulē bagātākajiem populārās mūzikas solistiem. Topā iekļuvuši tādu grupu kā «The Beatles», «Metallica», «Guns N’ Roses», «The Rolling Stones» un daudzu citu muzikālo apvienību dziedātāji. Kurš no solistiem ir turīgākais? Lasi tālāk!

Apkopojot datus, sers Pols Makartnijs (Paul McCartney), apsteidzot Bono un Eltonu Džonu (Elton John), ar 497 miljoniem britu mārciņu (431 miljons latu) ir turīgākais populārās mūzikas solists.

Uzreiz aiz ex-bītla ar 372 miljoniem ir īru rokgrupas «U2» solists Bono un amerikāņu kantri mūzikas veterāns un uzņēmējs Džimijs Bafets (Jimmy Buffett) ar 248 miljoniem.

Seškārtējais prestižās «Grammy» balvas ieguvējs, leģenda un pianists Eltons Džons (Elton John) ar 199 miljoniem ierindojies 4.vietā.

Topā atrodamas tikai dažas solistes. Viena no tām - stilīgā modes dīva un grupas «No Doubt» seja Gvena Stefani (Gwen Stefani) ar 50 miljoniem numur 24, bet amerikāņu dziedātāja un leģendārās grupas «Fleetwood Mac» dalībniece Stīvija Niksa (Stevie Nicks) ar 40 miljoniem numur 38.

Top10: bagātākie populārās mūzikas solisti

1. Pols Makartnijs – £497 miljoni

2. Bono – £372 miljoni

3. Džimijs Bafets – £248 miljoni

4. Eltons Džons – £199 miljoni

5. Miks Džegers – £189 miljoni

6. Džīns Simonss – £186 miljoni

7. Stings – £180 miljoni

8. Fils Kolinss – £155 miljoni

9. Deivs Metjūzs – £155 miljoni

10. Prinss – £155 miljoni

Pagājušomēnes portāls apkopoja turīgākos bundziniekus. Ar 190 miljoniem mārciņu stabili pirmajā vietā ierindojās britu mūziķis, dziesmu autors un grupas «The Beatles» bundzinieks Ringo Stārs (Ringo Starr).

Bagātākie bundzinieki

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu