Lindsija Loena izdemolējusi Teilores treileri (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kārtējo reizi apstiprinājusies skandalozās aktrises Lindsijas Loenas reputācija: viņa pamanījusies izdemolēt leģendārās aktrises Elizabetes Teilores treileri. Par šādu rīcību treilera pašreizējā īpašniece nolēmusi Loenu iesūdzēt tiesā. Atgādināsim, ka Loenai uzticēta galvenā loma topošajā filmā par kinoleģendu Elizabeti Teilori.

Kā pavēstījusi treilera pašreizējā īpašniece, kura savu vērtīgo īpašumu bija uzticējusi kinoļaudīm, tieši šajā treilerī filmas «Kleopatra» uzņemšanas laikā grimējās, pārģērbās, atpūtās un mīlējās Teilore. Taču, saņemot savu īpašumu atpakaļ pēc seriāla uzņemšanas beigām, treilera pašreizējā saimniece jutusies šokēta - viss bija izmētās, salauzts, turklāt visās malās mētājās cigarešu nodeguļi.

Cenšoties ieviest kārtību, sieviete nav varējusi atrast vairākas lietas, kas, viņasprāt, ir nozagtas. Tā kā treileri galvenokārt izmantojusi tieši Loena, tiek uzskatīts, ka kaitējums tam nodarīts kādā no šeit rīkotajām vētrainajām ballītēm.

Pat ja Loenas un viņas draugu nodarīto materiālo kaitējumu treilera saimniecei, visticamāk, atmaksās apdrošināšanas kompānija, atlīdzību par morālajām ciešanām viņa no huligānes ir noskaņojusies piedzīt caur tiesu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu