«PeR» ar panākumiem uzstajas Lietuvas festivālā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 17. līdz 19.augustam Lietuvas pilsētā Karklė notika kaimiņzemes lielākais festivāls «Karklė Live Music Beach», kurā uzstājās arī Latvijas grupa «PeR». Pasākuma apmeklētāji bītboksa mūziķus no Latvijas sagaidīja ar ovācijām, piedevām bija kārtīgi sagatavojušies, jo zināja visu dziesmu tekstus un pie katras no tām lēkāja un dziedāja līdzi, informē grupas «PeR» menedžments.

Ralfs Eilands: «Mēs bijām tie, kas noslēdza festivāla pirmo dienu. Iepriekšējās reizēs, kad uzstājāmies Lietuvā, sapratām, ka šeit ir ļoti atsaucīga un pretimnākoša publika. Šī reize nebija izņēmums. Tāds pūlis un ovācijas... viņi pārspēja paši sevi! Nebijām, ko tādu gaidījuši. Uzstāšanās laikā pamanīju, ka festivāla apmeklētāji visām mūsu dziesmām zina vārdus un dzied līdzi. Ko tādu varējām tikai vēlēties - tas arī notika. Kulminācija bija brīdī, kad noslēdzām savu uzstāšanos - pūlis mūs sauca atpakaļ uz skatuvi, un tā četras reizes! Sajūtas bija fantastiskas. Pat apsolījām faniem, ka tuvākajā laikā atgriezīsimies kaimiņu zemē, lai sniegtu vēl pāris koncertus.»

«PeR»
«PeR» Foto: Publicitātes foto

Edmunds Rasmanis: «Vēl joprojām nespēju noticēt tam, kas notika Lietuvā! Dēļ tādām emocijām ir vērts censties. Pēc festivāla mūsu grupas Lietuvas fani nebeidza sūtīt vēstules ar labajām atsauksmēm par uzstāšanos. Viena no lielākajām Lietuvas avīzēm savā portālā mūs nosauca pat par bītboksa virtuoziem, toties viens no neatkarīgajiem Lietuvas mūzikas kritiķiem «PeR» uzstāšanos novērtēja ar piecām zvaigznēm. Tai pašā laikā krievu grupai «Mumiy Troll» iedodot tikai divas, bet Lietuvas māksliniekiem vēl mazāk zvaigznes.»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu