«Prāta vētra» šovakar koncertā suminās olimpiešus (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šovakar, piektdien, 17.augustā, Rīgā notiks «Prāta vētras» koncerttūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts, kurā grupas dalībnieki gatavo arī īpašu olimpiešu sumināšanu, informē grupas preses pārstāve Guna Zučika. «Skonto» stadionā jau nedēļas sākumā sākusies skatuves uzbūve koncerttūres noslēguma koncertam. Ieeja koncerta teritorijā būs atvērta no plkst.17.30, bet pirms īpašajiem viesiem «The Sound Poets» Skonto stadionā plkst.18.30 ar dīdžeju setu uzstāsies «Radio 101» rīta programmas vadītājs Toms Grēviņš. «The Sound Poets» uz skatuves kāps plkst.20.30.

Grupa «Prāta vētra» līdz šim koncerttūrē «Vēl viena klusā daba» sniegusi jau piecus koncertus, kas notikuši Jelgavā, Ventspilī, Saldū, Valmierā un Preiļos. Aizvadītās nedēļas nogalē Valmierā notikušais koncerts, kuru apmeklēja 9000 skatītāju, izvērtās īpaši emocionāls, jo tas notika dienā, kad valmierietis Māris Štrombergs ieguva savu otro olimpisko spēļu zelta medaļu. Par godu šim sasniegumam un arī pludmales volejbolistu bronzas medaļas ieguvējiem Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam «Prāta vētras» dziesma «Bronza» ieguva jaunu tekstu - «Mums tak ir zelts un arī bronza», stāstīja Zučika.

Pirms koncerta Valmierā grupa saņēma arī Platīna disku par albumu «Vēl viena klusā daba». Grupas menedžments izvēlējās pasniegt Platīna disku pirms Valmieras koncerta, jo uz šo koncertu bija ieradies arī albuma producents Deivids Fīlds. Producents Valmierā kāpa arī uz skatuves, lai izpildītu dziesmu «Butterfly in a Bottle», jo ierakstā šajā dziesmā viņš ir iedziedājis vokālu.

Savukārt Preiļi bija otrā vieta koncerttūrē, kuras izskaņā publikai izdevās grupu atsaukt atpakaļ, lai izpildītu dziesmu «Lidmašīnas». Preiļu koncertu apmeklēja 5500 skatītāju.

Biļetes uz noslēguma koncertu var iegādāties internetā «www.ekase.lv» un tirdzniecības centrā «Spice». Koncerta dienā biļetes «Spicē» būs iespējams iegādāties līdz plkst.13, bet interneta veikalā «www.ekase.lv» - līdz plkst.16.30. Patlaban stāvvietu biļetes cena ir 18 lati, sēdvietu - no 20 līdz 30 latiem, bet koncerta dienā pie ieejas stāvvietu biļete maksās 20 latus.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu