Zaharova: «Jūs vēl par mani dzirdēsiet!» (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Latviešu dziedātāja Kristīna Zaharova Maskavas studiju brīvlaiku pavada Latvijā, dziedot gan draugu kāzās, gan apmeklējot saviesīgus pasākumus, kā arī baudot lauku labumus dzimtajā Alūksnē.

Kristīna Zaharova nebūt nav noslēpusies pagrīdē, viņa jau divus gadus Maskavā studē estrādes fakultātē. «Man daudzi jautā, vai es vēl dziedu? Protams, dziedu. Maskavā to vien tik daru kā dziedu. Jūtu, ka esmu uz skatuves kļuvusi atvērtāka un brīvāka. Gatavoju kādu muzikālu pārsteigumu saviem klausītājiem. Jūs vēl par mani dzirdēsiet,» stāsta Kristīna.

Dziedātāja kopā ar vienu no saviem labākajiem draugiem - Ivaru, apmeklēja "Martini ballīti
Dziedātāja kopā ar vienu no saviem labākajiem draugiem - Ivaru, apmeklēja "Martini ballīti Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Dziedātāja nenožēlo, ka izvēlējusies studēt Krievijas Teātra mākslas akadēmijā (GITIS). «Šī augstskola ir nodibināta padomju laikā. Man ir ļoti daudz praktisko nodarbību – balets, skatuves kustības, aktiermeistarība un ansambļa dziedāšanas nodarbības. Tas viss attīsta manu personību un neļauj atslābināties. Man nekad nav bijis tik atsaucīgs kursabiedru kolektīvs, kāds tas ir Maskavā,» par dzīvi Maskavā stāsta dziedātāja. Otro kursu viņa pabeigusi tikai ar labām un teicamām sekmēm. «Piecu ballu vērtēšanas sistēmā man nebija neviena trijnieka,» viņa palepojas.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātāja atklāj bažas, ka viņas klausītāji pa šo laiku, kamēr Kristīna ir prom no Latvijas, būs viņu aizmirsuši. «Bet nē, izrādās, ka mani joprojām atceras,» nosaka Zaharova.

Latvijā šovasar Kristīna bauda ne tikai atpūtu ar ģimeni un radiem, bet arī muzicē. «Biju dziedāt četrās draugu kāzās. Tātad apvienoju patīkamo ar lietderīgo. Nezinu, varbūt tā ir zīme, ka arī es tuvākajā laikā atradīšu otru pusīti. Pati gan vēl neplānoju precēties,» stāsta dziedātāja.

Kristīna izskatās efektīgi
Kristīna izskatās efektīgi Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Dzīve Maskavā Kristīnu norūdījusi. «Esmu kļuvusi citādāka. Citām acīm skatos uz Rīgu, uz Alūksni, uz laukiem. Viss ir mainījies. Liekas, ka esmu tikko tik aizbraukusi, bet jau pagājuši divi gadi, kopš esmu prom. Nekas taču nestāv uz vietas, arī iekšēji esmu mainījusies. Ja senāk uztraucos un nervozēju par dažādām lietām, tagad par to tikai pasmaidu un tik ļoti par to vairs nepārdzīvoju. Esmu tikai ieguvēja, ka mana dzīve ir mainījusies par 180 grādiem,» pārdomās dalās Kristīna.

Dziedātāja jau 31. augustā lido uz Maskavu, lai 1. septembrī sāktu studijas 3. kursā.

Kristīna Zaharova šovasar apmeklēja arī mūzikas festivālu "Jaunais vilnis"
Kristīna Zaharova šovasar apmeklēja arī mūzikas festivālu "Jaunais vilnis" Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu