San Pedro vīnus iespējams baudīt 80 valstīs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas publicitātes foto

San Pedro vīnus iespējams baudīt 80 valstīs, to unikālā atšķirība slēpjas tajā, ka uzņēmums piedāvā dažādus vīnu stilus: kā iesācējiem, tā īsteniem vīnu pazinējiem. Latvijā zinātāji var atrast tādus San Pedro vīnus kā Gato Negro, 35 Sauth, Castillo de Molina, Castillo de Molina Reserva, San Pedro 1865, San Pedro 1865 Limited Edition, San Pedro 1865 Reserva, Cabo de Hornos, Tierras Moradas.

Vīnoglāji tiek audzēti teju visās Čīles slavenākajās ielejās no ziemeļiem līdz pat dienvidiem: Elqui, Casablanca, Leyda, Maipo, Cachapoal, Curico, Maule, Bio-Bio. Katra ieleja atšķiras ar savu unikālo klimatu, raksturīgākajām vīnogu šķirnēm un, protams, ar neatkārtojamu aromātu un garšu. Ieteiktu nobaudīt kā baltvīnus, tā piesātinātos sarkanvīnus un īstu pārsteigumu – lielisku desertvīnu San Pedro Late Harvest Riesling 2011, kas pieejams ikvienam.

San Pedro vīnus Latvijā piedāvā uzņēmums a/s «Interbaltija AG».Pedro vīni nopērkami visā Latvijā, piemēram: Rimi, Maxima, Sky, Stockmann, Iki, Prizma, Elvi, Mego un citos veikalos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu