Cik maksā iespēja izklaidēties ar oligarhiem un zvaigznēm? (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pat Krievijas šovbiznesa aprindu pārstāvji ir šokēti par «Jaunā viļņa» smalkajiem VIP burziņiem, kur šogad izklaidējas mazāk zināmas zvaigznes. Smalkās ballītes tāpat kā iepriekšējos gados notiek Lielupes krasta elitārajā klubā, kas šovasar mainījis īpašniekus un līdz ar to no «La Riva» pārdēvēts par «Pinot Marine».

Tiesa gan, no iepriekšējo gadu jestro VIP burziņu spozmes ar Ksenijas Sobčakas dejām un pielūdzēju maiņu, «saldā pārīša» Allas Pugačovas un Maksima Galkina klātbūtni šogad ne miņas. Pat augstāka ranga zvaigznes izvairās no VIP ballīšu apmeklējumiem. Kāds šovbiznesa pārstāvis, kas vēlējās palikt anonīms, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» neslēpa sarūgtinājumu: «Nekā ekskluzīva tajās ballītēs nav un nevar būt. Ja iepriekšējos gados šādās ballītēs muzicēja tādi Krievijas skatuves spīdekļi kā Nikolajs Baskovs, Filips Kirkorovs, Kristīna Orbakaite un Jurijs Antonovs, tad šogad VIP ballītēs uzstājas mazāk zināmas zvaigznes.» Ļoti trāpīgi Krievijas šovbiznesa pārstāvis raksturoja šā gada VIP ballīšu situāciju savā dzimtajā valodā: «Ну выступит какая-нибудь шушера типа Нюши или Хрюши, или какой-нибудь еще Говнюши!»

Turklāt viņš ir šokēts, ka VIP ballītē var iekļūt ikviens un no smalkās sabiedrības vairs ne vēsts. «Pa visu Dzintaru koncertzāles teritoriju izvietotas reklāmas afišas, uz kurām skaidri un gaiši rakstīts, ka VIP ballītē klubā «Pinot Marine» var iekļūt par 700 latiem. Tik dārga ieeja vien tādēļ, ka šeit var pamieloties ar uzkodām un iemalkot alkoholiskos dzērienus, un var paburzīties dažādu Krievijas zvaigžņu sabiedrībā. Uz šiem burziņiem savācas ne jau Krievijas šovbiznesa spīdekļi un viņu viesi, bet gan visādi «švaļi», kas var nopirkt ieejas biļeti par 700 latiem. Savukārt iekļūt burziņā, kas notiek «Hotel Jūrmala SPA» telpās, var par nieka 250 latiem. Tik lēta ieeja vien tādēļ, ka alkoholiskie dzērieni jāiegādājas par savu naudu un ieejas summā iekļautas vien uzkodas,» atklāj Krievijas šovbiznesa darbonis.

Kamēr turīgie Krievijas un Latvijas ļautiņi līksmo tā saucamajā VIP ballītē Lielupes krastā esošajā elitārajā klubā «Pinot Marine», Krievijas šovbiznesa spīdekļi līksmo slēgtās ballītēs. Pašā Jūrmalas centrā līdz četriem rītā viens no Krievijas oligarhiem svinēja dzimšanas dienu, kurā muzikālus priekšnesumus sniedza Krievijas estrādes solisti Georgs Leps, Josifs Kobzons, Igors Krutojs, Oļegs Gazmanovs un Laima Vaikule. Dzimšanas dienas ballītē līksmoja arī bagātnieki - Krievijas piena produktu un sulu ražošanas milža «Wimm-Bill-Dann» īpašnieks Dāvids Jakobašvili, bijušais alumīnija rūpniecības magnāts Anatolijs Bikovs un Krievijas uzņēmējs un politiķis Umars Džabrailovs. Lūk, uz šo ballīti, kur līksmoja īsti Krievijas miljardieri un šovbiznesa zvaigznes, biļetes netika tirgotas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu