Eltons Džons domājis, ka visi tāpat zina, ka viņš ir gejs (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais britu dziedātājs Eltons Džons (Elton John) par savu seksuālo orientāciju karjeras pirmsākumos nav daudz runājis, jo domājis, ka tāpat visi zina, ka viņš ir gejs.

Eltons oficiāli šo faktu apstiprinājis tikai 1988.gadā. Pirms tam viņš domājis, ka «tas bija pats par sevi saprotams».

1976.gadā intervijā žurnālam «Rolling Stone» viņš atzinis, ka viņu interesē gan sievietes, gan vīrieši, taču tikai 40 gadu vecumā viņš runājis skaidru valodu un atzinis, ka ir gejs.

Fakts, ka šis paziņojums nācis tik vēlu, daudziem cilvēkiem radījis zināmu neizpratni. Tagad, būdams 65 gadus vecs, Eltons paskaidrojis, ka nekad nav to slēpis un domājis, ka «visi tāpat zina».

«Neviens man nejautāja. Tikai kad «Rolling Stone» žurnālists Klifs Džārs man to pajautāja, tad arī pateicu,» intervijā šovā «Today» nesen atzinis Eltons Džons.

Aktieris Čanings Teitums un Eltons Džons
Aktieris Čanings Teitums un Eltons Džons Foto: REUTERS/ScanPix

Daudzas slavenības bieži vien izvairīgi runā par savu seksuālo dzīvi, lai saglabātu savu karjeru un fanus ar atšķirīgiem uzskatiem. Eltons uzsver, ka tas nav viņa gadījums.

«Godīgi sakot, es nedomāju, ka tas varētu man kā traucēt,» viņš saka. «Tomēr diemžēl tas mazliet traucēja.

Amerikā cilvēki vienu brīdi sāka dedzināt manas plates un dažas radiostacijas pārstāja spēlēt manu mūziku.»

Eltons samulsināja savus cienītājus 1984.gadā, kad apprecējās ar Renāti Blauelu (Renate Blauel). Viņu laulība ilga četrus gadus. Šobrīd Eltons ir precējies ar savu ilggadējo partneri Deividu Fērnišu (David Furnish).

Atgādinām, ka Latvijā Eltons Džons līdz šim bija viesojies trīs reizes - 2001., 2007. un 2011. gadā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu